Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δ.Κ. Κολχικής, Λεπτοκαρυάς, Αγίου Βαρθολομαίου και Φλαμπούρου

Δημοτικός Συνδυασμός ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δ.Κ. Κολχικής, Λεπτοκαρυάς, Αγίου Βαρθολομαίου και Φλαμπούρου

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι των Δημοτικών Κοινοτήτων Κολχικής, Λεπτοκαρυάς, Αγίου Βαρθολομαίου και Φλαμπούρου στον υποψήφιο Δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο, και τους υποψηφίους του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κατά τις επισκέψεις τους την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023.

Στη διάρκεια των επισκέψεων αυτών, ο κ. Βοσκόπουλος έγινε αποδέκτης πολύ θετικών μηνυμάτων για την υποψηφιότητά του και διαβεβαιώσεις για τη στήριξή του. Όμως, έγινε και αποδέκτης πολλών παραπόνων για την πολιτική που ακολούθησε η σημερινή Δημοτική αρχή.

Απευθυνόμενος προς αυτούς ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κατανοώ απόλυτα την πικρία σας και τα παράπονά σας. Σας εγκατέλειψαν στην τύχη σας, σας γύρισαν την πλάτη και απαξίωσαν όλους τους Φλωρινιώτες. Αλλά, όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν! Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τον τόπο μας και θα δώσουμε νέα ώθηση για την ανάπτυξη που μας αξίζει. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε ρεαλιστικός στόχους, έχουμε όραμα και μαζί θα το υλοποιήσουμε».

Οι επισκέψεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» συνεχίζονται τις επόμενες μέρες και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου

dav
mde
dav
dav