Δήλωση της Βουλευτή Φλώρινας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Πέρκα

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μου, που στάθηκαν στο πλευρό μας και ανέδειξαν για ακόμα μία φορά την ανάγκη η Φλώρινα να εκπροσωπηθεί δυναμικά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες της Φλώρινας, του Αμυνταίου και της Πρέσπας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και σε εμένα προσωπικά, με επανατροφοδοτούν με ευθύνη και δύναμη για να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να εργάζομαι ακόμα πιο μεθοδικά, ακόμα πιο συλλογικά και δυναμικά για όλα αυτά που δικαιούται ο τόπος μας και οι πολίτες του.

Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που είχα συμπαραστάτες σε αυτόν τον αγώνα,  τέσσερις ακόμα πανάξιους συνυποψήφιους/ες, που με τεράστια συντροφικότητα και αλληλεγγύη, δώσαμε μια δίκαιη μάχη για την ΠΕ Φλώρινας. Είναι η ώρα, ακόμα μια φορά, να σηκώσουμε τα μανίκια, να ανασυνταχθούμε και να εργαστούμε μαζικά για την υπεράσπιση όλων των κοινωνικών κεκτημένων της εποχής μας.

Δεν θα μπορούσα να μην δώσω όμως, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συντρόφους/ισσες, φίλους και φίλες, νέους και νέες, συνεργάτες και συνεργάτιδες, που έδωσαν τη ψυχή τους στον αγώνα μας και πάλεψαν ανιδιοτελώς για να επικοινωνήσουμε το πολιτικό μας πρόγραμμα και τις αξίες που διέπουν την Αριστερά και την Πρόοδο.

Θα συνεχίσουμε μαζί με θέρμη να υπερασπιζόμαστε τα αυτονόητα, να διεκδικούμε ό,τι καλύτερο αξίζει στον τόπο μας.

Η Βουλευτής Φλώρινας

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία 

Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα