Μήνυμα του προέδρου της ΔΕΕΠ Φλώρινας Ν. Ευαγγέλου για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

«Εκλογές 25 ης Ιουνίου»

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη απόλυτους κυρίαρχους αυτής της διαδικασίας, καθώς τα έργα και ο λόγος του αποδείχθηκαν εχέγγυα για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας και την ευημερία των πολιτών της. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και να είναι ο άνθρωπος που θα φέρει τις πραγματικές αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος μας.

Στην Π.Ε. Φλώρινας, για ακόμα μία φορά η Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε πρώτη δύναμη αυξάνοντας τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και καθιστώντας την κυρίαρχη δύναμη στην περιοχή  σε μία δύσκολη εποχή καθώς η απολιγνιτοποίηση έχει φέρει πολλές δυσκολίες. Το πρόγραμμα όμως της ΝΔ αποτελεί το μοναδικό εχέγγυο για να βγουν οι πολίτες της Φλώρινας κερδισμένοι.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους πολίτες για τη στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ευχαριστώ θερμά όλα τα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ για τον αγώνα που έδωσαν ώστε το πρόγραμμά της να διαδοθεί σε όλες και όλους τους πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας.

Συγχαίρω τον βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας Σταύρο Παπασωτηρίου και του εύχομαι καλή δύναμη και καλό αγώνα προς το συμφέρον και το όφελος όλων των πολιτών της περιοχής μας.

Συνεχίζουμε  ΜΑΖΙ: ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ.

 

Για τη ΔΕΕΠ Φλώρινας

Ο Πρόεδρος

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ