Δήλωση του κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη, π. Βουλευτή Νομού Φλώρινας

Η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μη με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της, μου δημιουργεί ένα αίσθημα πικρίας.

Πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω, ότι η πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα μου σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ισχυρή και δεδομένη στήριξη προσωπικών φίλων από τη Φλώρινα, το Αμύνταιο και όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Νομού, θα μπορούσε να συμβάλλει αποφασιστικά στο εκλογικό αποτέλεσμα της Ν.Δ.

Όμως ο γέγονε, γέγονε.

Προσωπική και απαραβίαστη αρχή μου είναι η πεποίθηση ότι η προσωπική πικρία δε μπορεί να αποτελεί κριτήριο των πολιτικών επιλογών. Κανένας προσωπικός αγώνας, στόχος, επιδίωξη ή φιλοδοξία δεν μπορεί να σταθεί πάνω από αξίες που υπηρετώ σε όλη μου τη ζωή και πάνω από το κοινωνικό σύνολο.

Μακριά από εμένα η ιδιοτέλεια και ο εγωκεντρισμός.

Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της Ν.Δ. για τη μάχη των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαίου. Θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις συμμετέχοντας στον σχεδιασμό και τις δράσεις της με απώτερο σκοπό τη νίκη της παράταξης και τη συνέχιση της διακυβέρνησης της Χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε τοπικό επίπεδο και στη μάχη του σταυρού δε θα αποτελέσω παράγοντα επηρεασμού της κρίσης των συμπολιτών μου. Σίγουρα, δε με χρειάζονται για να επιλέξουν τον/την εκπρόσωπο τους στο κοινοβούλιο.

Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια μου με ειλικρίνεια και συνέπεια και είναι πολλοί. Ευχαριστώ αυτούς που γνωρίζουν να λένε καθαρές κουβέντες, που τιμούν αρχές, αξίες και φιλίες. Μαζί θα ανταποκριθούμε στη μεγάλη πρόκληση. Μαζί απορρίπτουμε το πισωγύρισμα. Μαζί θα βαδίσουμε μπροστά.