Δήλωση υποψηφιότητας του Χρήστου Μπαρδάκα

Αγαπητοί συντοπίτες,

Φλωρινιώτισσες και Φλωρινιώτες,

ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο νίκης του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, για τη Δυτική Μακεδονία του μέλλοντος και τη Φλώρινα που όλοι μας οραματιζόμαστε, συστρατεύομαι με τον συνδυασμό «Πορεία Δημιουργίας» και στηρίζω τη συλλογική αυτή προσπάθεια στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές. Η πολύχρονη εμπειρία που απέκτησα υπηρετώντας για δεκατρία (13) έτη τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Δήμο Φλώρινας από θέσεις ευθύνης, όπως αυτή του Αντιδημάρχου Οικονομικών, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Πρόνοιας, του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, του Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, μου προσδίδει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και παρέχει τα εχέγγυα για την ουσιαστική συμβολή μου στην εξελικτική  προσπάθεια για πρόοδο και προκοπή του τόπου μας, αλλά και για την επίλυση ζητημάτων που χρονίζουν. Έχοντας ως βασική αρχή ότι η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί λειτούργημα, με ανοιχτές τις πόρτες, ευήκοα ώτα, χωρίς εγωιστικές προσεγγίσεις και υστερόβουλες πρακτικές, με πίστη στις ανθρώπινες αξίες, ζητώ την ψήφο σας με μοναδική υπόσχεση ότι θα την τιμήσω στο ακέραιο, προσπαθώντας καθημερινά να δίνω λύσεις σε προβλήματα και εκκρεμότητες που διαχρονικά απασχολούν την περιοχή μας και συμβάλλοντας δημιουργικά στον σύγχρονο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Χρήστος Π. Μπαρδάκας

Αστυνομικός, Δημοτικός Σύμβουλος Φλώρινας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πορεία Δημιουργίας»

Τηλ: 6970802578

Email : [email protected]

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Χρήστος Μπαρδάκας γεννήθηκε στη Φλώρινα, το 1978, και μεγάλωσε στη Μελίτη, όπου κατοικούσαν οι γονείς του, Παύλος και Γεωργία, το γένος Στακινού. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας, το 1995. Ως επιτυχών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, εισήλθε Στην Αστυνομική Ακαδημία το 1996. Είναι πτυχιούχος της Αγγλικής γλώσσας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην κατεύθυνση Κοινωνικές, Πολιτισμικές και Πολιτικές Δομές στην Ν. Α. Ευρώπη, από το Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με τίτλο πτυχιακής εργασίας: «Σχεδιασμός και πολιτικές Ανάπτυξης του Δήμου Φλώρινας: Καταγραφή μέσα από τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου (1912 – 1916)».

Έχει διατελέσει:

  • Πρόεδρος του Α.Μ.Σ. ¨Μελιτεύς¨ Μελίτης.
  • Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ πρώην Δήμου Μελίτης.
  • Ταμίας της ΝΟΔΕ Φλώρινας.
  • Μέλος της επιτροπής παιδείας της Νέας Δημοκρατίας (2011), με απόφαση του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της παράταξης.
  • Μέλος του Δ.Σ. του Κ.Π.Ε. Μελίτης (2011 – 2014).
  • Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Φλώρινας (2011 – 2023).
  • Αντιδήμαρχος Φλώρινας αρμόδιος για την λειτουργία και τον συντονισμό της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Προγραμματισμού (2013 – 2016).
  • Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Φλώρινας (2013 – 2016).
  • Αντιδήμαρχος Φλώρινας αρμόδιος για την λειτουργία και τον συντονισμό όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού και της Διεύθυνσης Κ.Ε.Π. (2018 – 2019).
  • Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Φλώρινας (2018 – 2019).
  • Αντιπρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας (2021-2023).

Σήμερα, υπηρετεί ως Ανθυπαστυνόμος, στη περιοχή των Πρεσπών και ανατρέφει μόνος του, μετά την απώλεια της συζύγου του Σεβαστής Βράντση το 2020, τα δύο του παιδιά, Παύλο, 17 ετών και Γεωργία, 14 ετών.