Δημήτριος Γάκης: Η αλήθεια για το τι συνέβη πριν ξεσπάσει η πανδημία της COVID-19

 Στο σημερινό άρθρο τους οι Κυριακάτικοι Times αποκαλύπτουν ότι η COVID-19 είναι τελικά βιολογικό όπλο διότι ο ιός που την προκαλεί, ο Sars-Cov-2 είναι αποτέλεσμα έρευνας για την δημιουργία βιολογικών όπλων και της συνεργασίας των Ralph Baric και Peter Daszak και της Shi Zhengli του ιολογικού κέντρου της Wuhan.

Οι δύο πρώτοι εργάζονται στην Αμερική, ο μεν πρώτος στο Iολογικό Kέντρο που συνεργάζεται με το Πεντάγωνο στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καλιφόρνια, UNC, Chapel Hil (πρόγραμμα Growth of Function κορωνοιών) και ο δεύτερος είναι ο επί κεφαλής της ΜΗΚΥΟ Eco Health Alliance μέσω της οποίας μεταφέρονταν οι χρηματοδοτήσεις του Fauci στο Iολογικό Kέντρο της Wuhan.

Το άρθρο είναι καλά τεκμηριωμένο και βασίζεται σε συνεντεύξεις με επιστήμονες, αξιωματικούς των μυστικών υπηρεσιών και κύριους ερευνητές.

Οι Sunday Times εξέτασαν εκατοντάδες έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων προηγουμένως εμπιστευτικών εκθέσεων, εσωτερικών υπομνημάτων, επιστημονικών εγγράφων και αλληλογραφίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποκτήθηκαν μέσω πηγών ή από δικαστικές αποφάσεις για την ελευθερία της πληροφόρησης τα τρία χρόνια από την έναρξη της πανδημίας.

Πήραν, επίσης, συνεντεύξεις από τους ερευνητές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ -συμπεριλαμβανομένων εμπειρογνωμόνων σε θέματα Κίνας, αναδυόμενων απειλών πανδημίας και βιολογικού πολέμου, οι οποίοι διεξήγαγαν την πρώτη σημαντική έρευνα των ΗΠΑ για την προέλευση της επιδημίας Covid-19.

Θα πω εκ προοιμίου ότι για τον υπογράφοντα είναι μία μεγάλη δικαίωση αυτό το άρθρο, δεδομένου ότι από την αρχή της πανδημίας, τρία χρόνια πριν, είχε αρθρογραφήσει, τεκμηριωμένα, όπως και ο Αντιπρύτανης του ΑΠΘ κ. Γιαννακουδάκης, ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο, και δεχθήκανε τρομερές επιθέσεις από «ορδές λυσσασμένων» με προσβλητικότατους χαρακτηρισμούς, χωρίς όμως επιστημονικά και πειστικά επιχειρήματα.

Η Covid-19, λοιπόν, ήταν προϊόν έρευνας για βιολογικά όπλα και εμβόλια.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχουν δημοσιευμένες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις εργασίες, που διεξήχθησαν στην τελική φάση τους στην Κίνα, σύμφωνα και με τους τρεις ερευνητές συντάκτες, είναι ότι το απόρρητο πρόγραμμα για τους ιούς –βιολογικά όπλα, στο Ιολογικό Ινστιτούτο της Wuhan, χρηματοδοτούνταν από τον Κινεζικό Στρατό. Ο οποίος, πλέον έχει αναλάβει και την διοίκηση του.

Οι ερευνητές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έγραψαν στην έκθεσή τους: “Παρά το γεγονός ότι παρουσιάζεται ως πολιτικό ίδρυμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες διαπίστωσαν ότι το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan συνεργάστηκε σε δημοσιεύσεις και μυστικά έργα με τον κινεζικό στρατό.

Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan έχει συμμετάσχει σε απόρρητη έρευνα, συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων σε εργαστηριακά ζώα, για λογαριασμό του κινεζικού στρατού τουλάχιστον από το 2017. Κάτι που είχα διαπιστώσει και καταγγείλει δημόσια βλέποντας ανηρτημένες φωτογραφίες στο διαδίκτυο από το εργαστήριο, όπου διακρίνονταν εργαστηριακά ποντίκια.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Κινεζικός Στρατός είχε ενδιαφερθεί για την ανάπτυξη ενός εμβολίου για τους ιούς, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δυνητικά βιολογικά όπλα. Εάν μια χώρα μπορούσε να εμβολιάσει τον πληθυσμό της κατά του δικού της μυστικού ιού, θα μπορούσε να έχει ένα όπλο για να αλλάξει την ισορροπία της παγκόσμιας ισχύος.

Προσωπικά το θεωρώ βέβαιο και το είχα καταγγείλει δημόσια διότι η Κίνα είχε ανακοινώσει ότι είχε εμβολιάσει τους Αστυνομικούς και τον Στρατό πολύ νωρίς, κάτι που σήμαινε ότι το εμβόλιο ήταν έτοιμο πριν το ξέσπασμα της επιδημίας. Το ένα, μάλιστα από τα εμπορεύσιμα Κινεζικά εμβόλια, ολοκλήρου αδρανοποιημένου ιού είχε ως τόπο παρασκευής την Wuhan (Sinopharm vaccine)

Το άρθρο των Times υπογραμμίζει την έρευνα της EcoHealth Alliance με έδρα τις ΗΠΑ και του Ralph Baric UNC Chapel Hill, HΠΑ, σχετικά με τα εξανθρωπισμένα ποντίκια, την οποία οι Κινέζοι φαίνεται να έχουν προχωρήσει περαιτέρω. Σημειώνεται ότι το εργαστήριο της Wuhan είχε χρηματοδοτηθεί, μυστικά, με Αμερικανικά κονδύλια (πρόγραμμα Predict) για να συνεχιστούν τα πειράματα όταν απαγορεύτηκαν στις ΗΠΑ από την Κυβέρνηση Obama το 2014.

Το εκπληκτικό είναι ότι η απαγόρευση δεν ίσχυσε για το εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια του Ralph Barich. Όμως τα πραγματικά πρωτοποριακά πειράματα γίνονταν στις ΗΠΑ από αυτόν από τις αρχές του 2000. Χρησιμοποίησε μια τεχνική για τη συνένωση διαφορετικών ιών με την ανάμειξη των γονιδίων τους.

Για να δοκιμάσει την επίδραση αυτών των μεταλλαγμένων ιών που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο στους ανθρώπους, δημιούργησε “εξανθρωπισμένα” ποντίκια, κάνοντάς τους ενέσεις με γονίδια που τους επέτρεπαν να αναπτύξουν πνεύμονες και αγγειακά συστήματα παρόμοια με τα δικά μας.

Απώτερος στόχος του ήταν να δημιουργήσει ένα καθολικό εμβόλιο κατά των κορωνοϊών τύπου Sars – στόχος που δεν έχει ακόμη επιτευχθεί.

Και δεν πιστεύω ότι θα επιτευχθεί, δεδομένου ότι από το 1990 που έγινε η πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου κατά του κορωνοϊού από την Pfizer, μέχρι πρόσφατα, όλες οι επιστημονικές εργασίες κατέληγαν λέγοντας ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί εμβόλιο διότι οι κορωνοϊοί μεταλλάσσονται ταχύτατα! Θυμηθείτε ότι το λέω από τις αρχές του 2021 και αυτό οι κυβερνητικοί το βάφτιζαν ως «αντιεμβολιαστική» θέση και το απέρριπταν για να επιβεβαιωθεί στην πράξη όταν διαπιστώθηκε ότι το εμβόλιο αδυνατούσε να προφυλάξει από την μετάδοση.

Γύρω στον Μάρτιο του 2020, έγινε φανερό σε κάθε ανοιχτόμυαλο αναγνώστη των ειδήσεων ότι ο Sars-Cov-2 ήταν ένας εργαστηριακά σχεδιασμένος ιός και ότι οι λεγόμενοι “ιολόγοι” έλεγαν ψέματα για τη “φυσική προέλευση” του Sars-Cov-2 (μεταξύ των οποίων και οι «δικοί» μας Δ. Παρασκευής, Ε-Γ Κωστάκη, Γκίκας Μαγιορκίνης Γ. Παναγιωτακόπουλος, Γ. Σουρβίνος, Σ Τσιόδρας που δημοσίευσαν τάχιστα, μετά την δημοσίευση του γονιδιώματος του ιού από τους Κινέζους, μελέτη στην οποία ισχυρίζονταν ότι ο ιός προήρχετο από τις νυχτερίδες (Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event). Το εκπληκτικό , αλλά και ύποπτο είναι ότι η εργασία κατετέθη στις 27 Ιαν 2020, έγινε δεκτή από το Infection, Genetics and Evolution στις 28 Ιαν 2020 και αναρτήθηκε στον ιστότοπο του έγκυρου επιστημονικού περιοδικού την αμέσως επομένη 29 Ιαν 2020 σπάζοντας όλα τα ρεκόρ παραλαβής, ανασκόπησης και ανάρτησης επιστημονικής μελέτης που έγινε σε μόλις 17 ημέρες από την δημοσίευση του γονιδιώματος του ιού. Και το ακόμη πιο εκπληκτικό είναι ότι αυτή η μελέτη χρησιμοποιήθηκε ως βιβλιογραφική βάση (6η βιβλιογραφία) για την κατακριθείσα και αμφισβητηθείσα έντονα δημοσιευθείσα επιστολή στο Lancet, στις 13 Απρ. 2020 που οργάνωσε ο Peter Daszac με σκοπό να αμφισβητήσει την διεθνώς διογκούμενη οργή για την κατασκευή και διαρροή του ιού που δεν ήταν, εμφανώς , φυσικής προέλευσης.

Παρά το άρθρο των Times που βάζει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της “θεωρίας την ζωονόσου”, πολλά ερωτήματα παραμένουν ακόμη αναπάντητα:

Ποιος ήταν ο επιδιωκόμενος μηχανισμός πρόκλησης βλάβης από αυτό το βιολογικό όπλο; Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Γιατί το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ (NIH) ασχολήθηκε με το “νέο εμβόλιο κατά του κορονοϊού” τον Ιούλιο του 2019; Πως γνώριζε την μελλοντική διαφυγή του από το εργαστήριο της Wuhan;

Ακόμη, γιατί οι συντάκτες του άρθρου των Times δεν αναφέρουν τα νουκλεοτίδια του Sars-Cov-2 που είχαν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna το 2016;

Γιατί το άρθρο δεν αναφέρει τον ασυνήθιστο, παρόμοιο με τον HIV μηχανισμό δράσης του Sars-Cov-2, παρά το γεγονός ότι ακόμη και για τον ιό της νυχτερίδας της Κίνας, η Shi Zhengli (ή Batwoman, όπως αποκαλείται) περιγράφει αυτή τη δράση στη μελέτη της στο Nature το 2016;

Να θυμίσω ότι δεν μιλάμε για λοίμωξη HIV αλλά για ανοσοκατασταλτική δράση, δηλαδή επίκτητη ανοσοανεπάρκεια (acquired immunodeficiency- AIDS). Αυτό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα του ιού HIV, αλλά μπορεί να το προκαλέσουν και άλλοι ιοί, τοξίνες κλπ. Το αποτέλεσμα αυτό γίνεται αντιληπτό, πλέον από όλους δεδομένου ότι εμβολιασθέντες και λιγότερο οι νοσήσαντες με Covid-19 ρέπουν σε ιογενείς λοιμώξεις και επαναλοιμώξεις.

Ποιος γνώριζε για την επικείμενη κυκλοφορία του Sars-Cov-2 και πώς ο Bill Gates πήρε την «εφυή» απόφαση τον Σεπτέμβριο του 2019 να αγοράσει μετοχές της BioNTech αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων; Οι μετοχές αυτές ανατιμήθηκαν τριάντα φορές κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς η BioNTech έγινε ο κατασκευαστής του “εμβολίου COVID της Pfizer”:

Η ειρωνεία σε αυτό το θέμα, βέβαια, είναι ότι οι ιολόγοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν έναν θανατηφόρο πανδημικό ιό, ο οποίος σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους και εξακολουθεί να σκοτώνει εκατοντάδες καθημερινά, κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ελεύθεροι είναι και οι εγχώριοι συνεργάτες τους.

Ζούμε σε περίεργους καιρούς. Όταν το να λες την αλήθεια είναι “αντιεπιστημονικό”. Ακόμα πιο παράξενο είναι, το γεγονός ότι η αποκαλύψεις εγκληματικών αδικημάτων από ανθρώπους στην εξουσία απορρίπτονται ως “τρελές θεωρίες συνωμοσίας”.

Οι γιατροί που τόλμησαν να αποκαλύψουν, χάνουν τις άδειες τους. Χρήσεις φαρμάκων μπλοκάρονται ή και απαγορεύονται. Και  όλο αυτό το διάστημα, τσαρλατάνοι βγάζουν τεράστια ποσά προωθώντας ατελώς ελεγχθέντα, μη λειτουργικά, επιβλαβή εμβόλια.

Η δημόσια αυτή παραδοχή ότι ο ιός ήταν τεχνητός και αποτελεί βιολογικό όπλο, από μία εφημερίδα της εμβελείας και του κύρους των «Sunday Times» εγείρει πλέον την ανάγκη επιβολής κυρώσεων.

Αξίζει να διαβάσετε όλο το άρθρο των Sunday Times στον σύνδεσμο: https://archive.is/BoPrc#selection-909.0-909.16

Τελειώνοντας θα ήθελα να θυμηθείτε τι σας έλεγαν και ποιοι πολιτικοί, ποιοι ήταν οι συνεργοί τους σε αυτήν την συνωμοσία και ποιοι ήταν τα άβουλα όργανα των ενόχων καθιστάμενοι συνένοχοι…

Δημήτριος Μ. Γάκης, MD