Επίσκεψη της Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κα. Μαρίας Κεφάλα και ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ κος Σταύρου Παπασωτηρίου.

Τους υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Κέντρου κα. Σοφία Σελεμίδου, ο Αντιπρόεδρος Α΄ κος Χρήστος Ευθυμιάδης, ο Αντιπρόεδρος Β΄ κος Νικόλαος Μιχαηλίδης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κος Βασίλειος Μπούτσης, κος Κωνσταντίνος Πετίδης και κα. Αγνή Σιδηροπούλου και η Διευθύντρια του ΚΚΠΠΔΜ κα. Ολυμπία Τσάτσα.

Κατά τη συνάντηση, η Πρόεδρος του Δ.Σ. έθεσε τους στόχους που άπτονται των προτεραιοτήτων του Κέντρου όπως της αναδοχής, της υιοθεσίας και της ημιαυτόνομης διαβίωσης. Με τη σειρά της η Υφυπουργός έδειξε ενδιαφέρον για τους στόχους και δήλωσε ότι το Υπουργείο ταυτίζεται με αυτούς και ότι θα σταθεί αρωγός στην υλοποίηση τους. Τέλος, ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου τους οποίους έκρινε ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, συνομίλησε με τα φιλοξενούμενα παιδιά και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν .

Η Πρόεδρος Δ.Σ.

Σοφία Σελεμίδου