Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου στις Τοπικές Kοινότητες Τριποτάμου και Ιτέας

Επίσκεψη στις Τοπικές Kοινότητες Τριποτάμου και Ιτέας πραγματοποίησε την Παρασκευή 14 Ιουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Παντελή Πηλείδη, συναντήθηκε με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Τριποτάμου Παπά Χρήστο και Ιτέας Πέσσιο Ιωάννη, καθώς και με κατοίκους των κοινοτήτων, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν τις κοινότητες αρμοδιότητας Π.Ε. Φλώρινας.

Το επόμενο διάστημα για την Κοινότητα Τριποτάμου, προγραμματίζεται να δημοπρατηθεί έργο ύψους 161.500,00 €, με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στις Τ.Κ. Φλαμπούρου-Κολχικής-Τριποτάμου-Αγ. Βαρθολομαίου», στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Φλώρινας και για την Κοινότητα Ιτέας το έργο «Ασφαλτοστρώσεις στην Τ.Κ. Ιτιάς», προϋπολογισμού 100.000,00 €.

Επίσης προγραμματίζονται, σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας, παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους που εξυπηρετούν κτηνοτροφικές μονάδες και επιχειρήσεις της περιοχής, ώστε να αποκτήσουν ικανοποιητική πρόσβαση.

Για ζητήματα τα οποία τέθηκαν τόσο από τους Προέδρους, όσο και από τους κατοίκους των Κοινοτήτων και αφορούν αρμοδιότητες άλλων φορέων, ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε για την προώθηση τους και για την συμβολή του στην επίλυση τους.