Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου στις Τοπικές Κοινότητες Πρώτης, Κλαδορράχης και Αγίας Παρασκευής

Επίσκεψη στις Τοπικές Κοινότητες Πρώτης, Κλαδορράχης και Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Παντελή Πηλείδη, σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας συναντήθηκε με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, Πρώτης Ιωάννη Τσουρλίνη, Κλαδορράχης Δημήτριο Κοντάριο και Αγίας Παρασκευής Ιωάννη Γιόφτση, καθώς και με κατοίκους των κοινοτήτων, εξετάζοντας θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αντιπεριφέρειας.

Στην περιοχή των κοινοτήτων αυτών εκτελούνται έργα από ενεργές εργολαβίες προϋπολογισμού 2.100.100,00 €, όπως τα έργα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Οδικού Δικτύου Π.Ε. Φλώρινας», προϋπολογισμού 158.380,00 € και «Ασφαλτόστρωση Εθνικού – Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Δήμου Φλώρινας», προϋπολογισμού 850.000,00 €. Επιπροσθέτως, με το έργο «Καθαρισμός Ρεμάτων και Συντήρηση Αντιπλημμυρικών Έργων Ρεμάτων Δήμου Φλώρινας Π.Ε. Φλώρινας», πραγματοποιήθηκαν συντηρήσεις και αποκαταστάσεις υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων και απομάκρυνση φερτών υλικών και βλάστησης από την κοίτη υδατορεμάτων των συγκεκριμένων περιοχών, που βοήθησαν στην πρόληψη καταστροφών λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώνονται στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.