Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Φιλιππίδη και των συνεργατών του στα χωριά της Άνω Υδρούσας και της Δροσοπηγής

Το Σάββατο 16/09/2023, κλιμάκιο της παράταξης “Στροφή στο Μέλλον” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Φιλιππίδη και αποτελούμενο από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού, επισκέφθηκε το χωριό της Άνω Υδρούσας και της Δροσοπηγής και συνομίλησε με τους κατοίκους. Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες τον υποψήφιο Δήμαρχο ενώ βασικός στόχος της επίσκεψης, αποτέλεσε η εύρεση των προβλημάτων της εκάστοτε περιοχής και οι δυσκολίες οι οποίες τους ταλανίζουν καθημερινά. Είχε την ευκαιρία να εκθέσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και να αναζωογονήσει μέσα από τις άμεσες αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Οι κάτοικοι των χωριών, έθεσαν, αναλυτικά τα χρονίζοντα προβλήματα του χωριού τους, τα οποία παραμένουν άλυτα, μιας και η παρούσα Δημοτική Αρχή, τους αγνοεί επιδεικτικά. Οι παρευρισκόμενοι, εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την απραξία και αδιαφορία της δημοτικής αρχής. Σημαντικό παράπτωμα επίσης αποτελεί το ότι δεν εμφανίζεται κανείς στον τόπο τους για να δοθεί η δυνατότητα έκφρασης των αναγκών, των προβλημάτων και των επιθυμιών που έχουν.

Κοινή εκτίμηση όλων ήταν ότι απαιτείται ένα καινούριο, σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης, που θα δώσει έμφαση και ταυτότητα στα χωριά αυτά, ξαναζωντανεύοντας τα. Απώτερος σκοπός του συνδυασμού “Στροφή στο Μέλλον” είναι να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα τους και να γίνουν ελκυστικά σε ντόπιους και επισκέπτες. Τα χωριά αυτά ερημώνουν όλο και πιο πολύ με το πέρασμα του χρόνου και οι κάτοικοι θα ήθελαν να αποκτήσει ξανά ζωή ο τόπος τους και ένα λόγο για να επιλέξουν οι νέοι να μείνουν σε αυτόν! 

Ο κ. Κώστας Φιλιππίδης εκφράζει τις ευχαριστίες όλων, για την θερμή υποδοχή και τους εύχεται να λυθούν άμεσα τα προβλήματα τους και οι επείγουσες ανάγκες που έχουν οι ίδιοι αλλά και ο τόπος τους.