Τελετή ονοματοδοσίας της αμφιθεατρικής αίθουσας συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχιακού Καταστήματος Φιλώτα

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας της αμφιθεατρικής αίθουσας συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχιακού Καταστήματος Φιλώτα σε «Αμφιθέατρο Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος», το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023. Τιμητική βραδιά αφιερωμένη σε ένα σημαντικό πρόσωπο, επιστήμονα, ερευνητή και αξιόλογο ιατρό, τον κ. Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο.

Ο κ. Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος, Διευθυντής της Αιματολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γ.Παπανικολάου – πρόσφατα συνταξιοδοτημένος, εμπνευστής και δημιουργός της μεγαλύτερης δημόσιας τράπεζας αιμοποιητικών κυττάρων στη χώρα μας και της μονάδας Γονιδιακής και Κυτταρικής Θεραπείας, με καταγωγή από τον Φιλώτα Φλώρινας, διακρίνεται πέρα από το πολυετές επιστημονικό και ερευνητικό του έργο-  για το ήθος, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης απένειμε τιμητική πλακέτα και στη συνέχεια έγιναν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής «Αμφιθέατρο ‘’Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος’’». Επίσης, απήυθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο Πρόεδρος της Τ.Κ Φιλώτα κ. Σπύρος Μωυσάκης. Στην τελετή παρέστησαν ο αιδεσιμότατος πατέρας Μιχαήλ, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.ΕΦλώρινας κ. Σωτήριος Βόσδου, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Λιάσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.Ιωάννης Κιοσές και κ. Ιωάννης Στρατάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου κ. Ιορδάνης Μπάντης, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Κώστας Θεοδωρίδης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμυνταίου και φυσικά ο κόσμος που ήθελε να τιμήσει με την παρουσία του αυτόν τον εξαίρετο ιατρό.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Αμυνταίου.