Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δημοτικές Κοινότητες Αλώνων και Σ.Σ. Ιωαννίδη

Προτελευταία μέρα των επισκέψεων του υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας. Ο κ. Βοσκόπουλος συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», επισκέφθηκαν την Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023, τις Δημοτικές Κοινότητες Αλώνων και Σ.Σ. Ιωαννίδη, όπου οι κάτοικοι τους υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά.

«Πως είναι δυνατόν να φτάνουμε σε έναν τόσο όμορφο τόπο διαμέσου ενός τόσο επικίνδυνου δρόμου;  Πόσα χρόνια πια απαιτούνται για να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο για τα Άλωνα, ώστε να κινούμαστε σε αυτό με ασφάλεια; Αν πραγματικά θέλαμε να ταυτίσουμε τον ορισμό της αδιαφορίας με μια εικόνα, θα ήταν η εικόνα αυτού του δρόμου. Αλήθεια, πόσα χρόνια θέλει ένας Δήμος, που παίρνει δάνειο 300.000,00€ για να καλύψει τις προεκλογικές του εκδηλώσεις και να χρηματοδοτήσει συγκεκριμένους Συλλόγους, ώστε να επισκευάσει έναν δρόμο άμεσης χρηστικότητας για τους Δημότες του;» διερωτήθηκε ο κ. Βοσκόπουλος κατά την άφιξή του στην Δημοτική Κοινότητα Αλώνων και, στη συνέχεια, συνομίλησε με τους κατοίκους για τα σημαντικά θέματα που τους απασχολούν στην υλοτομία και τον πρωτογενή τομέα.

Ακολούθως, ο κ. Βοσκόπουλος συνομίλησε με κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Σίμου Ιωαννίδη. «Μετά από την άριστη συνεργασία που είχαμε ως Δημοτική Αρχή με τους κατοίκους της Κοινότητάς σας, ξεκινήσαμε όλες τις διαδικασίες, ώστε από Συνοικισμός να μετατραπείτε σε Δημοτική Κοινότητα και να έχετε πλέον το δικό σας Προεδρείο. Είναι πολύ σπουδαίο που έχετε πλέον τη δική σας εκπροσώπηση για να αγωνίζεται για εσάς και τα προβλήματά σας», ανέφερε στους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Σίμου Ιωαννίδη, ενώ, κατόπιν, δέχτηκε ερωτήσεις από τους κατοίκους της κοινότητας και αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του για τα επόμενα χρόνια.

Οι επισκέψεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» σε Δημοτικές Κοινότητες και σε υπηρεσίες και φορείς του Δήμου Φλώρινας ολοκληρώνονται την Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023, πλησιάζοντας στο κλείσιμο  της προεκλογικής περιόδου.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου