Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δ.Κ. Εθνικού, Κρατερού, Άνω Υδρούσας, Υδρούσας και Περάσματος

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και πολύ ενθουσιασμό οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου μαζί με τους υποψηφίους του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

Έτσι, την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 ο κ. Βοσκόπουλος και υποψήφιοι του Συνδυασμού επισκέφθηκαν τις Δημοτικές Κοινότητες Εθνικού, Κρατερού, Άνω Υδρούσας, Υδρούσας και Περάσματος, όπου είχε τη δυνατότητα να συναντήσει και να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους, φίλους, καθώς και με εγκάρδιους υποστηρικτές του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

«Λυπόμαστε ειλικρινά που για τέσσερα ολόκληρα χρόνια οι Δημοτικές μας Κοινότητες βρέθηκαν σε καθεστώς απαξίωσης και δεσμευόμαστε με όλη μας την ψυχή, ώστε από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών να εργαστούμε εντατικά όλοι μαζί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων τους», είπε χαρακτηριστικά σε συνομιλία με τους κατοίκους των ανωτέρω Κοινοτήτων ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος.

Οι επισκέψεις του κ. Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.  

Από το Γραφείο Τύπου  του Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»