Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δ.Κ. Μεσονησίου, Τριποτάμου και Παλαίστρας

Δημοτικός Συνδυασμός ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Τις επισκέψεις του στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας ξεκίνησε την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, μαζί με υποψηφίους του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ». Συγκεκριμένα, ο κ. Βοσκόπουλος επισκέφθηκε τις Δημοτικές Κοινότητες Μεσονησίου και Τριποτάμου και ολοκλήρωσε αυτό τον πρώτο κύκλο στη Δημοτική Κοινότητα  Παλαίστρας όπου οι κάτοικοι του χωριού τον υποδέχτηκαν με θέρμη προσφέροντάς του μια ανθοδέσμη ευχόμενοι καλή επιτυχία και εκφράζοντας την πεποίθησή τους για τη νίκη του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο κ. Βοσκόπουλος, συνομίλησε με τους κατοίκους των Κοινοτήτων και συζήτησαν για τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν, και την ανάγκη για την υλοποίηση έργων, ενώ ο ίδιος αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» για την επόμενη μέρα του Δήμου μας με συγκεκριμένες προτάσεις για την κάθε περιοχή.

Οι επισκέψεις του κ. Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.  

Από το Γραφείο Τύπου  του Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»