Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δ.Κ. Πρώτης, Κλαδορράχης, Παρορείου, Πολυπλατάνου και Κάτω Κλεινών

Συνεχίστηκαν οι επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «Αναπτυξιακή Πορεία» το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023. Συγκεκριμένα,  όλοι μαζί επισκέφθηκαν τις Δημοτικές Κοινότητες Πρώτης, Κλαδορράχης,  Παρορείου,  Πολυπλατάνου και Κάτω Κλεινών, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους των παραπάνω Δημοτικών Κοινοτήτων.

«Είναι πολύ σημαντικό οι κάτοικοι των Δημοτικών μας Κοινοτήτων να μπορούν να ζουν την καθημερινότητά τους χωρίς σημαντικά προβλήματά και σοβαρές δυσκολίες. Εμείς οφείλουμε να απαλλάξουμε τους κατοίκους από την εγκατάλειψη που υπάρχει στις Δημοτικές μας Κοινότητες, κάτι το οποίο θα ξεκινήσουμε από την επόμενη μέρα της εκλογής μας με πρόγραμμα και όραμα και με συγκεκριμένες προτάσεις ανάπτυξης για την κάθε περιοχή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βοσκόπουλος συνομιλώντας με τους κατοίκους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Οι επισκέψεις του κ. Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

Από το Γραφείο Τύπου  του Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»