Ευχαριστήρια επιστολή της Σοφίας Φουδούλη – Τζώτζη

Αγαπητές συνδημότισσες – συνδημότες, Θα ήθελα να σας εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ, που την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, με τιμήσατε με τις ψήφους σας και εκφράσατε έμπρακτα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Η στήριξή σας με οπλίζει με δύναμη και αισιοδοξία ώστε να ανταποκριθώ με διάθεση και αποφασιστικότητα στο έργο που αναλαμβάνει ο συνδυασμός μας και για την επόμενη πενταετία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά:
– τον Δήμαρχο, Βασίλη Γιαννάκη για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και το κοινό όραμα για τη Φλώρινα, τον Τόπο Ζωής Μας,
– όλες και όλους με τους οποίους συνεργάστηκα τα τελευταία δύο χρόνια ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας – Πολιτισμού και Τουρισμού ώστε να υλοποιήσουμε δράσεις τόσο στη Φλώρινα όσο και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας,
– την οικογένεια μου, φίλους και συγγενείς που στάθηκαν συνεχώς δίπλα μου κατά την προεκλογική περίοδο. Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς, που με τη δύναμη της ψήφου σας, μου δώσατε την ευκαιρία να αναμετρηθώ με τον εαυτό μου, δουλεύοντας με αμείωτο ρυθμό μέχρι και σήμερα και να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία, που αποτελεί ένα πολύ δημιουργικό κομμάτι της ζωής μου. Δεσμεύομαι να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης όλων και να συνεχίσω να εργάζομαι με μοναδικό στόχο την ευημερία και πρόοδο του τόπου μας.

Με εκτίμηση,
Σοφία Φουδούλη – Τζώτζη
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας – Πολιτισμού και Τουρισμού.