Ευχαριστήρια επιστολή της Χριστιάνας Τσουμίτα

Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού μας «Φλώρινα, τόπος ζωής μας»!

Ευχαριστώ όλους τους συνυποψήφιους και όλες τις συνυποψήφιες του συνδυασμού, όπου πλάι στον Βασίλη Γιαννάκη δώσαμε έναν έντιμο, δύσκολο αγώνα με ήθος, χαμηλούς τόνους, αλλά και δυναμισμό.

Συγχαίρω τον Δήμαρχό μας για την επανεκλογή του και το ήθος που επέδειξε προεκλογικά. Επίσης, όσες και όσους τα κατάφεραν, αλλά και αυτούς και αυτές που έδωσαν έναν τίμιο αγώνα. Στους Δημοτικούς Συμβούλους που εξελέγησαν τους εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία. Χάρηκα ιδιαίτερα που είδα αρκετούς νέους ανθρώπους να εκλέγονται με όραμα και όρεξη για κάτι καινούργιο, για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Το χρειάζεται η πόλη μας!

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς, όλες και όλους για την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Η στήριξή σας στο πρόσωπό μου ξεπέρασε και τις προσδοκίες μου. Η πρώτη θέση που μου δώσατε στη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας με γεμίζει με ένα αίσθημα ευθύνης. Μου δίνει δύναμη και διάθεση για να προσφέρω ακόμα περισσότερα στον τόπο μου, έχοντας πλέον και θεσμικό ρόλο.

Με την ακέραιη συνεργασία όλων μας, είναι σίγουρο ότι θα έχουμε μια δημιουργική θητεία, με επίκεντρο τον συνάνθρωπο, δίνοντας έμφαση στον πολιτισμό και με σεβασμό πρωτίστως στις ανθρώπινες αξίες και τις ανάγκες των πολιτών.

Ας προσπαθήσουμε να πάμε την πόλη ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά, συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων μας. Με δυναμισμό και ανιδιοτέλεια, για όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας, χωρίς διακρίσεις και ταμπέλες. Προεκλογικοί συναγωνιστές και ανταγωνιστές είμαστε πλέον «ένα». Οι εκλογές τελείωσαν, ο πραγματικός αγώνας τώρα ξεκινάει! Έχουμε όλοι έναν κοινό στόχο: το καλό του τόπου μας!

Είμαστε εδώ! Όλοι μαζί ενωμένοι να προσφέρουμε στη Φλώρινά μας και να την αναδείξουμε!

 

Με Εκτίμηση

Χριστιάνα Τσουμίτα