Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη

Συνδημότισσες – συνδημότες,

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου καθεμία και καθέναν ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, στον συνδυασμό μας, στο πρόγραμμά μας και στο όραμά μας.

Το υψηλό ποσοστό με το οποίο μας τιμήσατε το βράδυ της Κυριακής αποτελεί μια επιβράβευση των προσπαθειών μας, αλλά κυρίως δείχνει τη θέληση ολόκληρης της κοινωνίας να προχωρήσουμε ακόμα πιο δυναμικά στην υλοποίηση των προγραμματικών μας θέσεων. Το μήνυμα της κάλπης ήταν σαφές και ηχηρό: ο Δήμος Φλώρινας δεν γυρίζει πίσω, ο Δήμος Φλώρινας κοιτάει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση το μέλλον.

Η ψήφος σας αποτελεί ευθύνη για εμάς και σας διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερη διάθεση για δουλειά το έργο μας. Δεν επαναπαυόμαστε, δεν εμπαίζουμε τις ελπίδες σας, δεν περιφρονούμε την στήριξή σας.

Από σήμερα κιόλας συνεχίζουμε στο δρόμο που χαράξαμε όλη την προηγούμενη θητεία. Μια πολιτική διαδρομή της συνέπειας, της συναίνεσης και της αποτελεσματικότητας. Ο πήχης των προσδοκιών έχει μπει πλέον ψηλά και σας υπόσχομαι πως θα μείνω πιστός στο καθήκον μου, προκειμένου να μην σας κάνω στιγμή να μετανιώσετε για την ψήφο σας.

Είμαστε εδώ για κάθε συνδημότη μας, ανεξάρτητα από το αν μας ψήφισε ή όχι, γιατί ο Δήμος μας δεν έχει ανάγκη τον διχασμό, αλλά τη συνεργασία και την ενότητα. Αναπνέουμε τον ίδιο αέρα, κυκλοφορούμε στους ίδιους δρόμους, μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, κάνουμε τα ίδια όνειρα. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα να κάνουμε τον Δήμο Φλώρινας τον τόπο ζωής που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας.

Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένειά μου, στην Αθηνά, στον Νίκο, στην Ευαγγελία, στον Θανάση. Με την στάση τους, όχι απλώς με στηρίζουν, αλλά πάντα με παρακινούν να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό μένοντας πιστός στις αξίες και τα ιδανικά μου.

Για ακόμα μια φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και είμαι περήφανος για την πολιτική στάση που επιδείξατε καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας, αλλά και κατά την προεκλογική περίοδο, διατηρώντας ένα υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού και ευγένειας, έτσι ακριβώς όπως αρμόζει στον συνδυασμό μας και στην προσωπικότητα του κάθε δημότη.

Με τιμή,

Βασίλης Γιαννάκης

Δήμαρχος Φλώρινας