Ευχαριστήριο του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου

Αγαπητές μου συνδημότισσες,

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν για τον Δήμο της Φλώρινας.

Όλοι οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», και εγώ προσωπικά, μετά από το μικρό χρονικό διάστημα του ενός μήνα προεκλογικής περιόδου, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις αντιξοότητες ενός προεκλογικού αγώνα και όλες τις δυσκολίες και να σταθούμε άξιοι των προσδοκιών σας, προτείνοντας ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα για τον Δήμο Φλώρινας, με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για την ανάπτυξη και την ευημερία του.

Προσωπικά, αισθάνομαι πολύ τυχερός για τα πρόσωπα που με τίμησαν συμμετέχοντας στον Συνδυασμό μας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», για όλα τα άξια και ικανά στελέχη, που συναγωνιστήκαμε από κοινού. Και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την ευκαιρία που μου δόθηκε να συνεργαστώ και με παλιά και με νέα στελέχη και να  γνωρίσω από κοντά πολλούς νέους και πολλές νέες φερέλπιδες συμπολίτες μας, που ανοίγουν τα φτερά τους και θα είναι μελλοντικά στο προσκήνιο των εξελίξεων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στις συνεργάτιδες και τους συνεργάτες του Συνδυασμού μας, που εργάστηκαν εθελοντικά, ακούραστα και σκληρά, για να κυλήσει αυτή η προεκλογική περίοδος χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους Δημότες και όλες τις Δημότισσες Φλώρινας, που έδειξαν την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους σε όλους και όλες μας με την ψήφο τους!

Στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, κ. Βασίλειο Γιαννάκη, και τους Συμβούλους ευχόμαστε καλή θητεία, με την ευχή και την ελπίδα ο μόνος γνώμονας του έργου τους να είναι το καλό του τόπου μας.

Και στην επόμενη δημοτική θητεία θα είμαστε παρόντες στα αυτοδιοικητικά του Δήμου μας και όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά αγωνιζόμενοι για το καλό όλων των Φλωρινιωτών χωρίς διακρίσεις. Ως μείζονα αντιπολίτευση θα φροντίσουμε για την ορθή λειτουργία του Δήμου και για την αποφυγή αδικιών. Συνεχίζουμε μαζί για τον Δήμο Φλώρινας, για την πρόοδο, την ευημερία και την εξέλιξή του.

Με ειλικρινή εκτίμηση

Γιάννης Βοσκόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας

Δημοτικός Συνδυασμός «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»