Ευχαριστήριο του υποψηφίου Βουλευτή Γιάννη Βοσκόπουλου

Αγαπητές μου συμπολίτισσες,

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Φτάνοντας στο τέλος της προεκλογικής μας εκστρατείας αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την αγάπη και την εκτίμησή σας προς το πρόσωπό μου, για την υποστήριξή σας και τα ενθαρρυντικά σας λόγια, τα οποία θα με συνοδεύουν σε όλη μου τη ζωή.

Δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα ενάντια σε εχθρούς και «φίλους» κι ενάντια στο σάπιο κατεστημένο για την ενδυνάμωση της Δημοκρατίας μας, αλλά τον δώσαμε ΜΑΖΙ κι ήταν ωραίος αγώνας, γιατί εσείς είστε πάντα η δύναμή μου! Με κατηγόρησαν για πολλά, φέρνοντας μάλιστα και εξωτερική βοήθεια, με σκοπό να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή μου, να υποβαθμίσουν την αγάπη μου για την περιοχή μας, για τον τόπο μας. Μου προσάπτουν κατηγορίες για δικαστικές εκκρεμότητες, κάτι το οποίο είναι τελείως αναληθές. Άλλωστε αυτή δεν ήταν και η τακτική τους τόσα χρόνια; Είναι αμέτρητες οι φορές που οι ίδιοι συκοφάντες έλεγαν ότι θα εκπέσω από τη θέση μου ως Νομάρχης ή ως Δήμαρχος, κάτι το οποίο δε συνέβη ΠΟΤΕ. Τους ευχαριστώ, όμως, κι αυτούς θερμά, που ασχολήθηκαν αποκλειστικά και μόνο με το πρόσωπό μου καθ’ όλη την προεκλογική εκστρατεία. Αυτό από μόνο του ως γεγονός λέει πολλά.

Μέσα από αυτό το ταξίδι συνάντησα ξανά φίλους, συνεργάτες ετών, τους δικούς μου συμπολίτες για τους οποίους οι πόρτες του γραφείου μου όλα αυτά τα χρόνια ήταν ανοιχτές, τα τηλέφωνά μου πάντα στη διάθεσή τους για οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολούσε. Κάναμε για πρώτη φορά στην περιοχή μας τη συνεργασία πράξη επί της ουσίας, δε δημιουργήσαμε πελατειακές σχέσεις, δεν ξεχωρίσαμε κανέναν με κομματικά κριτήρια.

Η εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου είναι πολύ τιμητική, βαθιά συγκινητική και με δεσμεύει να αγωνιστώ με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για τον κοινό μας σκοπό, για το καλό του τόπου μας, όπως κάνουμε χρόνια τώρα ΜΑΖΙ, με ανιδιοτέλεια και μόνο μας γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Σας καλώ να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ, με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, ώστε να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα! Από κάθε γωνιά της Π.Ε. Φλώρινας φτάνει το δυνατό μήνυμα πως μια νέα επιλογή έρχεται να δώσει νέο όραμα και προοπτική στη Φλώρινα και σε όλη την Ελλάδα! Για αυτό και ζητώ προσωπικά την ψήφο σας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ως υποψήφιος Βουλευτής με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ». Δεσμεύομαι να είμαι και πάλι στο πλευρό σας, συνεργάτης και αρωγός, η δυνατή φωνή στις διεκδικήσεις και στις αγωνίες σας, ο ισχυρός εκπρόσωπός σας στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Για να βρούμε όλοι ΜΑΖΙ τη ΛΥΣΗ σε όλα τα προβλήματα της κοινωνίας μας και σε όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Ζ. Βοσκόπουλος

Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας