Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του βουλευτή Σταύρου Παπασωτηρίου

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Φλώρινας Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Παπασωτηρίου σε μια εκδήλωση που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς επίσημοι προσκεκλημένοι και πλήθος κόσμου γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και τους γύρω χώρους του ξενοδοχείου «Φιλίππειον».

Τον κύριο Παπασωτηρίου προλόγισε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίος, η Υφυπουργός του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και βουλευτής Ιωαννίνων κ. Μαρία Κεφαλά, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Αθανάσιος Τάσκας, ο δήμαρχος δήμου Φλώρινας κ. Βασίλειος Γιαννάκης, ο δήμαρχος δήμου Αμυνταίου κ. Ιωάννης Λιάσης και ο δήμαρχος Πτολεμαΐδας κ. Παναγιώτης Πλακεντάς. Ο δήμαρχος Πρεσπών κ. Στεργίου Γεώργιος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Αμανατίδης που για προσωπικούς λόγους δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην εκδήλωση απέστειλε τις ευχές του.

Μετά τους χαιρετισμούς και σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης ο βουλευτής κύριος Σταύρος Παπασωτηρίου, τονίζοντας τις δεσμεύσεις του έναντι των πολιτών της Π.Ε. Φλώρινας, παραμένοντας πιστός στις αρχές και στις αξίες του δίπλα σε όλους τους Φλωρινιώτες ανεξάρτητα των κομματικών πεποιθήσεων, ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευημερία, δημιουργικότητα για μια Ελλάδα που προσβλέπει σε ένα καλύτερο αύριο.

Στη συνέχεια και με τις ευλογίες του Μητροπολίτη κ.κ. Ειρηναίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας. Τυχεροί της εκδήλωσης ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Σιάκος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας και ο κ. Υπάτιος Πατμάνογλου με καταγωγή από το Αντίγονο.

Από το Γραφείο Τύπου