Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, πριν την έναρξη της Τακτικής Συνεδρίασης της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου 2024.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν, ο Αρχιερατικός Επίτροπος πανοσ. Αρχιμ. π. Σεβαστιανός Τοπάλης και οι ιερείς, π. Μιχαήλ Άϊτας και π. Κων/νος Ιωάννου, μεταφέροντας τις ευχές του σεβ. Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίου και Καστορίας κ.κ. Καλλίνικου, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές τους προς την διοίκηση, τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους για μια ευλογημένη χρονιά χωρίς φιλονικίες, με υγεία, πρόοδο, ομόνοια και συνεννόηση.

«Όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε να πάμε την περιοχή μας μπροστά, να την φέρουμε σε μια πορεία ανάπτυξης, γιατί δυστυχώς τελευταία έχουν συμβεί πολλά γεγονότα που δημιούργησαν προβλήματα στην ποιότητα ζωής των κατοίκων», τόνισε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Γιάννης Λιάσης, επισημαίνοντας πως «ως Πρώτος Βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οφείλουμε να αγωνιστούμε μαζί, όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, για να πάμε τον τόπο μπροστά. Πιστεύω να έχουμε μια άριστη συνεργασία. Εύχομαι το 2024 να είναι μια χρονιά ειρηνική, γεμάτη υγεία και αγάπη για όλον τον κόσμο».

Τυχερός που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας αναδείχθηκε ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Φανού, Ιωάννης Κοσμίδης. 

* Σχετικό ΒΙΝΤΕΟ στο https://www.youtube.com/watch?v=5riuqauFZM4