Η Νέα Δημοκρατία Φλώρινας στηρίζει τον Γιώργο Κασαπίδη

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ο Γιώργος Κασαπίδης είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με τον συνδυασμό «Πορεία Δημιουργίας.

Οι Νεοδημοκράτες στηρίζουμε σθεναρά τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, καθώς αυτή δίνει υπόσταση σε αξίες που οφείλει κάθε θεσμός της αυτοδιοίκησης να κατέχει. Πρόκειται για αξίες που έχουν αναφανεί λόγω και έργω κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας του. Σε αυτή την περίοδο η διοίκηση της Περιφέρειας με τόλμη και αποφασιστικότητα έπαψε να είναι απλός θεατής ή χειροκροτητής δήθεν καινοφανών, συνάμα όμως κενών πολιτικών τακτικών που ουσιαστικά υποβάθμιζαν ολιστικά την αναπτυξιακή πορεία της κοινωνίας της Δυτικής Μακεδονίας.

Η περιφέρειά μας στην εποχή της απολιγνιτοποίησης διαδραματίζει ουσιαστικά έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, στην Πράσινη Μετάβαση και στην αντιμετώπιση της Κλιματικής Κρίσης. Η ισόρροπη Οικονομική, Κοινωνική και Περιβαλλοντική Ανάπτυξη στην Δυτική Μακεδονία είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Ο Γιώργος Κασαπίδης έχει τεθεί και τίθεται απέναντι σε κάθε είδους κερδοσκοπικές πολιτικές επιλογές, ενώ ιδιοτελείς τακτικές στον χώρο της αυτοδιοίκησης με μοναδικό σκοπό τον πολιτικό θώκο δεν χαρακτηρίζουν ούτε τον ίδιο, ούτε φυσικά τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Δυτικομακεδόνων στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Γιώργος Κασαπίδης κατόρθωσε και έκανε πράξη ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης της Περιφέρειας που διέπεται από ηθικές αξίες και αρχές, χωρίς άλογες τυμπανοκρουσίες και φληναφήματα. Η νέα περίοδος 2024-2029 βρίσκεται προ των πυλών και η Δυτική Μακεδονία μπορεί να διαγράψει μόνο με έργα μία αισιόδοξη πορεία προς το μέλλον.

Ενωμένοι όσο ποτέ, μακριά από υστερόβουλες πολιτικές τακτικές στηρίζουμε την επιλογή του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζουμε την επιλογή των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου η Περιφέρειά μας να συνεχίσει να ατενίζει το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία.

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ :

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ      ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ      ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ      ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΕΛΤΣΗ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ      ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΔΟΥ –ΤΑΧΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΕΠ  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Δ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Δ. ΠΡΕΣΠΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΚΑΚΑΡΑΝΤΖΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΝΝΕΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ