Η προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Φλώρινα

Η ψυχή του ΠΑΣΟΚ επέστρεψε

Tο ΠΑΣΟΚ διεκδικεί με τόλμη και παρρησία τη θέση του στη νέα πολιτική σκηνή – Διεκδικεί την έδρα στο Νομό Φλώρινας

Σε μία εκδήλωση βαθιά πολιτική, την Τέταρτη 21.06.2023, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δήλωσε Παρών – Ενωμένο – Δυνατό.

Ο Κώστας Χρυσόγονος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, παρουσίασε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας, τα «12 σημεία» του Προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.

Αλλαγές στο κράτος, όπως διαφάνεια, αξιοκρατία και ενίσχυση των ανεξάρτητων αρχών, προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εργασία με κανόνες και αξιοπρέπεια, αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και επένδυση στην Παιδεία, αξιοπρεπείς συντάξεις, δεύτερη ευκαιρία στους αδύναμους δανειολήπτες, ενίσχυση των νέων, δίκαιο προοδευτικό φορολογικό σύστημα, προστασία του περιβάλλοντος και στήριξη των αγροτών.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα, Γεωργιάδης, Καραδάκου και Κρητικού, μαχητικοί και ενωμένοι κομίσανε μήνυμα ανατροπής του πολιτικού σκηνικού.

Ο Λάζαρος Λαβασίδης, πλειοψηφήσας υποψήφιος βουλευτής, κάλεσε τους πολίτες που αναγνωρίζουν ότι η πολιτική τους μήτρα είναι ο χώρος της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, ανεξάρτητα από τις, ενδεχομένως διαφορετικές, πολιτικές επιλογές που έκαναν στο παρελθόν, έχοντας νιώσει τη θαλπωρή της μεγάλης αγκαλιάς που τους ανοίγει το Κίνημα, να συμπορευθούν και να βάλουν πλάτη για να γίνει η ανατροπή: Στις 25 Ιουνίου, το βράδυ των εκλογών το ΠΑΣΟΚ να έχει καταλάβει τη μία από τις δύο έδρες της Φλώρινας.

Ζήτησε να δώσουν τη μάχη με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, με λόγο καθαρό και μετρημένο, χωρίς ακρότητες και λαϊκισμό. Αυτή θα είναι είπε: «η ψυχή του ΠΑΣΟΚ που ονειρευόμαστε και αυτή η ψυχή θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε τη μάχη για τον τόπο που λατρεύουμε.»