Μήνυμα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Φλώρινα τόπος ζωής μας”

Με τις ευλογίες της εκκλησίας και την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού ξεκίνησε και επίσημα, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, η προεκλογική περίοδος για τον υποψήφιο Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και τα μέλη του συνδυασμού “Φλώρινα τόπος ζωής μας”.

Ο κ. Γιαννάκης απηύθυνε προσκλητήριο προς όλους τους δημότες του Δήμου Φλώρινας να ενώσουν δυνάμεις και να εμπιστευτούν για δεύτερη φορά τον συνδυασμό “Φλώρινα τόπος ζωής μας”.

Κατά την ομιλία του ο κ. Γιαννάκης – παρουσία πλήθους κόσμου, υποψηφίων συμβούλων, στελεχών φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού του – τόνισε χαρακτηριστικά πως “κοντά μου έχω τους υποψήφιους συμβούλους, τους νικητές των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, τη νέα δημοτική αρχή του Δήμου μας, η οποία με περισσότερο πείσμα και μεράκι θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά, θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Είναι οι συνδημότες μας που πίστεψαν σε μένα, με στήριξαν και συμπορεύτηκαν μαζί μου σε έναν δύσκολο προεκλογικό αγώνα. Βήμα βήμα, 286 συμπολίτες μας, έντιμοι, νέοι και έμπειροι, αγωνιστές, με αναγνωρισμένη επαγγελματική και κοινωνική πορεία, δημιουργήσαμε μια ξεχωριστή δυναμική ομάδα έτοιμη να εξελίξει την πολιτική αντίληψη του τόπου και να προσφέρει στον Δήμο μας. Μια ομάδα ανθρώπων που ακούει, καταλαβαίνει και εκφράζει ολόκληρη τη Φλώρινα. Μια ομάδα που υπηρετεί αξίες και όχι αξιώματα, ιδέες και όχι ιδεολογίες”.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με διακριτικό και λιτό τρόπο και με απόλυτο σεβασμό στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας στη Θεσσαλία εξαιτίας των φονικών πλημμυρών.