Νέα Αριστερά Φλώρινας: Καλωσορίζουμε τον Α. Γεωργιάδη να μας παρουσιάσει το πως αποδομείται η δημόσια υγεία και πως δομείται η εγκατάλειψη

Η Φλώρινα υποδέχεται τον Υπουργό Υγείας Άδ. Γεωργιάδη στο fast-track πέρασμά του από την περιοχή μας, ώστε να θαυμάσει τι θα πει απαξίωση, αποδόμηση του δημόσιου συστήματος υγείας, τι μπορεί να γίνει βορά στα ΣΔΙΤ και ποιοι λίγοι μετέχουν στη μετάβαση και τις επενδυτικές ευκαιρίες.

Γιατί όπως καταλαβαίνετε, δεν έχουμε καμία αυταπάτη περί ανάπτυξης ή περί ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας όπως συνέχεια δηλώνουν οι κυβερνώντες. Πρόσφατα ανέδειξε η Βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς Φλώρινας Π. Πέρκα κατά την ομιλία της στη Βουλή για το Σ/Ν για τις ρυθμίσεις στο Ε.Σ.Υ, ότι η Φλώρινα παραμένει εκτός του προγράμματος δωρεάν μαστογραφιών λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού-ακτινολόγων, η Καρδιολογική του ΓΝΦ συνεχίζει να υπολειτουργεί με έναν μόνιμο καρδιολόγο-διευθυντή, ενώ οι οργανικές θέσεις είναι τέσσερις και με μετακινούμενους καρδιολόγους από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, αλλά και με πολλές κενές ημέρες χωρίς εφημερεύοντα καρδιολόγο και πληθώρα κλινικών (π.χ. Παιδιατρική, Μαιευτική/Γυναικολογική) ακόμα λειτουργούν πολλές φορές αδυνατώντας να καλύψουν τις εφημερίες με πολλές κενές ημέρες.

Το γνωρίζουμε εξ αρχής ότι η επίσκεψη θα επικεντρωθεί στα ΣΔΙΤ, στα μεγαλεπίβολα σχέδια αναβάθμισης του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου, που μπορούν οι «επενδυτές» να επενδύσουν και πόσο πολύ πρόκειται να ενισχυθεί το Νοσοκομείο της Φλώρινας… Δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη. Μεταφέρουμε λοιπόν στον Υπουργό και τους συν αυτώ ακολούθους του ότι το έχουμε ξαναδεί το έργο. Το κόλπο της απαξίωσης ώστε δια μαγείας να βρεθεί ένας επενδυτής που θα μας σώσει δεν θα παιχτεί στη Δυτική Μακεδονία.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει να απολογηθεί για πλείστα στον τόπο μας και η απαξίωση της δημόσιας υγείας και των πολιτών της Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας είναι ακόμα ένα από αυτά. Έρχεται λοιπόν ο εμπνευστής των επι πληρωμή απογευματινών χειρουργείων σε ακόμα έναν τόπο που δεν μπορεί να προγραμματίσει ούτε τα πρωινά.

Νέα Αριστερά Φλώρινας

Ακολούθησέ μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/neaaristeraflorina

Γίνε μέλος:

https://forms.gle/e6mxN5YqEHerprSq8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ