Ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος επισκέφθηκε τη Φλώρινα

Στη Φλώρινα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος, στο πλαίσιο περιοδείας του σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Αρχικά, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά και εν συνεχεία συναντήθηκε με στελέχη και φίλους του κόμματος, ενώ παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου.

Στη δήλωσή του ο κ. Φράγκος τόνισε μεταξύ άλλων πως «η Ελληνική Λύση είναι ένα κόμμα που αγαπάει και πιστεύει και αγωνίζεται για την επαρχία. Γι’ αυτό το σκοπό προσπαθούμε να διατηρούμε τους δεσμούς μας με την επαρχία ζωντανούς και να έχουμε μια καθημερινή επικοινωνία είτε φυσική, είτε από απόσταση, με τους κατοίκους της επαρχίας.

Δυστυχώς αυτό που παρατηρήσαμε είναι αυτό που έχουμε δει σε όλες τις πόλεις της επαρχίας, ερήμωση. Είναι παραμελημένη από την κυβέρνηση η επαρχία και ειδικότερα η Βόρεια Ελλάδα. Αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει, μας ανησυχεί και μας εξοργίζει.

Το έχει πει και ο πρόεδρος μας, ο Κυριάκος Βελόπουλος. Το έχει αναφέρει επανειλημμένα όποτε του δίνεται βήμα. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε το μόνο κόμμα που έχουμε τα κεντρικά μας γραφεία στη Βόρεια Ελλάδα, διότι θέλουμε να δείξουμε ότι πρέπει να σταθεί η πολιτεία στο πλευρό της Βόρειας Ελλάδας που είναι παρατημένη στο έλεος του Θεού.

Συνεχίζουμε να εκφράζουμε τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες. Θέλουμε να τους πούμε, κλείνοντας, ότι είναι ανοιχτές οι πόρτες μας και τα τηλέφωνά μας για να συνεχίσουμε να εκφράζουμε όλες τις ανησυχίες τους και να αγωνιζόμαστε για αυτούς».

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με θέματα της επικαιρότητας όπως ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι ευρωεκλογές, το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του τόπου στην Ελλάδα κ.ά.