Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος για το κολυμβητήριο Φλώρινας

Δημοτικός Συνδυασμός ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Το Κλειστό Κολυμβητήριο Φλώρινας»

«Μήτε νείν, μήτε γράμματα» – «Ούτε κολύμπι, ούτε γράμματα»

Το Κλειστό Κολυμβητήριο Φλώρινας είναι ένα σπουδαίο, αλλά ανεκμετάλλευτο τελείως, δώρο για την ορεινή περιοχή μας, ένα πλεονέκτημα που πρέπει να αξιοποιήσουμε και να απολαύσουμε. Οι συνδημότες μας το χρειάζονται, γιατί η κολύμβηση είναι μια εξαιρετική μορφή άθλησης για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης.

Εμείς, από το 2011 ξεκινήσαμε συναντήσεις και επικοινωνία τόσο με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όσο και με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προκειμένου να μας παραχωρηθούν οι δύο εκτάσεις, πάνω στις οποίες είχε χτιστεί το Κολυμβητήριο της πόλης μας. Μετά από επίμονη αλληλογραφία και αποστολή στοιχείων και σχεδίων από μέρους μας, από το 2013 μέχρι και το 2016, και συνεχών οχλήσεων με επισκέψεις και φυσική παρουσία μέχρι και το 2019, η κατάσταση σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Κολυμβητηρίου βρισκόταν πολύ κοντά στην οριστική επίλυση.

 

Οι προτάσεις μας

Εμείς παραδίδουμε άμεσα σε όλους τους συνδημότες μας ένα ανοιχτό, ασφαλές, σύγχρονο και προσβάσιμο Κολυμβητήριο στον Δήμο της Φλώρινας!

Η επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των εκτάσεων του Κολυμβητηρίου πρέπει να ολοκληρωθεί. Ο χώρος του Κολυμβητηρίου πρέπει να συντηρηθεί και να εξωραϊστεί! Οι αντλίες φιλτραρίσματος του νερού, τα συστήματα θέρμανσης νερού και συντήρησης θερμοκρασίας, οι γεννήτριες και όλα τα επιμέρους συστήματα απαιτούν, μετά από τόσα χρόνια εγκατάλειψης, είτε ανανέωση είτε συντήρηση και επισκευή.

Επιτέλους, το Κολυμβητήριό μας χρειάζεται να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ!

Δώστε μας τη δύναμη να το πράξουμε!

Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας στο φως, στην πρόοδο και την προκοπή!

Πάμε, λοιπόν, να γράψουμε ιστορία!

Πάμε γερά!

Πάμε δυνατά!

Πάμε όλοι μαζί!!!

Για τον Δήμο Φλώρινας που μας αξίζει!!!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος