Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δ.Κ. Άνω Καλλινίκης και Σιταριάς

Τις Δημοτικές Κοινότητες Άνω Καλλινίκης και Σιταριάς επισκέφθηκε την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

Μέσα στο θερμό κλίμα της ενθουσιώδους υποδοχής που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι τόσο της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Καλλινίκης, όσο και της Σιταριάς, ο κ. Βοσκόπουλος είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να αναφερθεί στον προγραμματισμό του για τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας, από την επόμενη κιόλας ημέρα της εκλογής του.

«Σας ευχαριστώ θερμά για την υποδοχή σας, σας ευχαριστώ θερμά που δίνετε ξεκάθαρα το μήνυμα της νίκης. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε ώστε να βγει ο Δήμος μας από το καθεστώς της αδιαφορίας και της εξυπηρέτησης των προσωπικών συμφερόντων. Όσες δράσεις και αν προσπαθήσουν να υλοποιήσουν προεκλογικά, ο κόσμος της Φλώρινας τους έμαθε, τους γνωρίζει πια και ξέρει πολύ καλά ότι ούτε υπήρξαν, ούτε σκοπεύουν να υπάρξουν δίπλα στους συμπολίτες μας», είπε ο κ. Βοσκόπουλος.

Οι επισκέψεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» συνεχίζονται τις επόμενες μέρες και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου