«Πορεία Δημιουργίας» – Συνεχίζουμε την προσπάθεια με αγάπη για τον τόπο μας

O Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου Υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες Πελαργού, Αντιγονείας, Λεβαίας, Βεγόρων, Μανιακίου και παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις του Αθλητικού Συλλόγου Δόξας Μανιακίου.

Ξεκινώντας την περιοδεία του, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, από το Δήμο Αμυνταίου και την Τοπική Κοινότητα Φιλώτα και συνεχίζοντας στις Τοπικές Κοινότητες  Πελαργού, Αντιγονείας, Λεβαίας, Βεγόρων, Μανιακίου όπου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις του Αθλητικού Συλλόγου Δόξας Μανιακίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου Υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης,  είχε διαδοχικές συναντήσεις με πολίτες, εκπροσώπους των τοπικών φορέων και παραγωγικών τάξεων.

Μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού του «Πορεία Δημιουργίας», της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσίασε τους κυριότερους πυλώνες των έργων που υλοποιούνται και βρίσκονται σε εξέλιξη στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και αποκρυστάλλωσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του.

Μιλώντας για τα έργα που αφορούν τη διαχείριση των υδάτων της λίμνης Βεγορίτιδας, τον καθαρισμό των ρεμάτων, την αντιπλημμυρική θωράκιση των Τοπικών Κοινοτήτων, την αναβάθμιση του οδικού δικτύου και των παράλληλων έργων αναδασμού, ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως: «η Περιφερειακή Αρχή έχει ολοκληρωμένο σχέδιο όπου μέσα από την εφαρμογή του, θα δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για την Π.Ε Φλώρινας».