Πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Στην ομιλία του ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής επικρατείας, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει μαζικά το ΚΚΕ στις εκλογές γιατί είναι η μόνη λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση! Τόνισε ότι «οι βιοπαλαιστές αγρότες μετά τις 25 Ιούνη θα έχουν ξανά απέναντί τους τους εμποροβιομήχανους, τα μονοπώλια, τους τραπεζίτες, που ελέγχουν την αγροτική παραγωγή και που με τις πλάτες και τους νόμους των κυβερνήσεων και των άλλων κομμάτων του κεφαλαίου και της ΕΕ εκμεταλλεύονται τον μόχθο και κερδοσκοπούν σε βάρος τους. Με την ψήφο τους μπορούν να στείλουν μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν μοιρολατρικά τη ζωή με ψίχουλα και την προδιαγεγραμμένη πορεία προς την καταστροφή τους και ταυτόχρονα ότι είναι αποφασισμένοι να βάλουν εμπόδια στην κλιμάκωση της επίθεσης που αναμένεται από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία θα έχει τη συναίνεση και τη στήριξη στα κρίσιμα ζητήματα από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα “μιας χρήσης”. Άλλωστε ό,τι κατάφεραν να αποσπάσουν οι αγρότες ήταν αποτέλεσμα σκληρών αγώνων, με τρακτέρ στους δρόμους, μπλόκα, συλλαλητήρια κ.ά. Αγώνες που με κάθε τρόπο στήριζε και στηρίζει το ΚΚΕ»

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Βογιατζή Μαρία, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Φλώρινα η οποία τόνισε: «μόνο το ΚΚΕ μπορεί να ασκήσει αντιπολίτευση στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ και στην αντιλαϊκή της πολιτική, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων, με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα. Γιατί μόνο το ΚΚΕ άσκησε τέτοια αντιπολίτευση, μέσα κι έξω από τη Βουλή, στην προηγούμενη κυβερνητική θητεία της ΝΔ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε το 50% των νομοσχεδίων της και το ΠΑΣΟΚ ψήφιζε αντίστοιχα το 70%. Στην δε ευρωβουλή η ψήφος των ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ταυτίζεται σε 8 από τις 10 ψηφοφορίες.

Τιμωρήστε τους! Ρίξτε ΚΚΕ στην κάλπη!

Στις 21 Μάη, καλέσαμε τον κόσμο να κάνει την έκπληξη ισχυροποιώντας το ΚΚΕ. Και έγινε ένα βήμα, ενισχύθηκε ένα ρεύμα αμφισβήτησης, σύγκρουσης με τη σημερινή κατάσταση, ρεύμα αισιοδοξίας για το μέλλον. Πάμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο, να κάνουμε το άλμα.

Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε πιο μεγάλη έκπληξη, με ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ στην κάλπη, ακόμα πιο μαχητικούς αγώνες, με νίκες, με κατακτήσεις. Να μην αφήσουμε να μας κλέψουν τους βουλευτές που εκλέξαμε! Να μην χαθεί η έδρα στη Δυτική Μακεδονία την οποία πήραμε από την ΝΔ! Γιατί όλοι εμείς θα είμαστε την επόμενη μέρα στο δρόμο του αγώνα, εκεί θα την βρείτε την ψήφο σας!