Προεκλογικές επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Αντωνιάδη

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης , στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας του, έχει επισκεφτεί μέχρι σήμερα τις περισσότερες τοπικές κοινότητες του νομού αλλά και δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες και εμπορικά καταστήματα σε Αμύνταιο και Φλώρινα. Καθ’ όλη την διάρκεια των περιοδειών του ο κ. Αντωνιάδης εκφωνεί πολιτικές ομιλίες στα χωριά που επισκέπτεται παρουσιάζοντας το κυβερνητικό έργο της τετραετίας 2019-2023 αλλά και το πλάνο και τις πολιτικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη περίοδο.

Η συμμετοχή, η εγκάρδια υποδοχή και αποδοχή των συμπολιτών μας σε όλες τις περιοδείες προς το πρόσωπο του κ. Αντωνιάδη είναι συγκινητική όπως επίσης και το ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Με την πολυπληθή καθημερινή παρουσία τους στέλνουν το ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν επιθυμούν πειραματισμούς και επιστροφή στην αβεβαιότητα αλλά θέλουν ξεκάθαρα σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και βουλευτή Φλώρινας τον Γιάννη Αντωνιάδη. Η εμπειρία, η αποφασιστικότητα, ειλικρίνεια και η αποτελεσματικότητα του Γιάννη Αντωνιάδη αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για να πάει ο τόπος μπροστά, για να είναι η Φλώρινα ψηλά

Οι περιοδείες του κ. Αντωνιάδη θα συνεχιστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου με επισκέψεις στα χωριά Ασπρόγεια, Σκλήθρο, Αγραπιδιά, Λιμνοχώρι και Αετό του δήμο Αμυνταίου ενώ η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στην επίσκεψη σε όλες τις τοπικές κοινότητες του δήμου Πρεσπών. Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για το αναλυτικό πρόγραμμα των περιφερειών όπως και για όλη την δράση του υπ. Βουλευτή από τα ΜΜΕ αλλά και μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στο Facebook και στο Instagram. Επίσης ο κ. Αντωνιάδης θα πραγματοποιήσει τις κεντρικές προεκλογικές του ομιλίες την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 στις 21:00 μ.μ στο Αμύνταιο, στο ξενοδοχείο Κλειώ και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 στις 21:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Λύγκος στην Φλώρινα.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου δεν υπάρχουν διλήμματα. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και Γιάννη Αντωνιάδη βουλευτή Φλώρινας.