Σήμερα, 11.05.2023 στις 10:30 μμ στο Flash TV Δυτικής Μακεδονίας θα μεταδοθεί η πολιτική εκδήλωση της Πέρκα Θεοπίστης (Πέτης) στη Φλώρινα

Η επιτυχημένη και πολυπληθής πολιτική εκδήλωση της υποψήφιας Βουλευτή Φλώρινας και Αναπληρώτριας Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πέρκα Θεοπίστης (Πέτης) που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 08.05.2023 στη Φλώρινα, θα μεταδοθεί απόψε, Πέμπτη, 11.05.2023 και ώρα 10:30 μμ από το τηλεοπτικό κανάλι «Flash TV Δυτικής Μακεδονίας».

Η Πέτη Πέρκα παρουσίασε την  θλιβερή κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία και οικονομία, απόρροια των επιλογών της 4ετίας της κυβέρνησης ΝΔ. Αποδόμησε πλήρως το αφήγημα της ΝΔ για την οικονομία, τις επενδύσεις, τη φορολογία, την ακρίβεια, τους φόρους, το διαθέσιμο εισόδημα, τους μισθούς, την ανεργία – απασχόληση, το κράτος δικαίου και το κοινωνικό κράτος με έμφαση στην υγεία και την παιδεία. Παρουσίασε τα 11 άρθρα του συμβολαίου αλλαγής, του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Αποτίμησε το κοινοβουλευτικό και πολιτικό της έργο την περίοδο 2019 – 2023 και κατέληξε σε προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής.

Το μήνυμα από την εκδήλωση είναι σαφές «Ως εδώ» στην κυβέρνηση της ΝΔ. Ναι στην πολιτική αλλαγή και την ανατροπή. Η Φλώρινα χρειάζεται δυνατή και ισχυρή παρουσία σε κεντρικό επίπεδο! Ξανά μαζί, αυτή τη φορά διαφορετικά, με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη διακυβέρνηση της χώρας!