Συγχαρητήριο Μήνυμα της Βουλευτή Φλώρινας Π. Πέρκα για τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πρεσπών κ. Γ. Στεργίου και στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Γ. Λιάση για τη χθεσινή επιτυχία του Συνδυασμού τους και των ιδίων να αναδειχθούν πρωτεύσαντες στους Δήμους που διεκδίκησαν. Συγχαίρω επίσης, τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Β. Γιαννάκη για την εκ νέου εκλογή του και του Συνδυασμού του. Εύχομαι σε όλους μια καθόλα γόνιμη, δίκαιη και παραγωγική θητεία.

Οφείλω ακόμα να συγχαρώ όλες και όλους τους συμπολίτες μας που εκλέγονται Δημοτικοί Σύμβουλοι, Τοπικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των Κοινοτήτων μας, αλλά και όλες και όλους αυτούς που δεν κατάφεραν να εκλεγούν μα έδωσαν έναν τίμιο αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων της περιοχής μας. Επίσης, συγχαίρω και όλες/ους αυτούς που εκλέγονται και καλούνται να υπηρετήσουν την περιοχή από την πλευρά της αντιπολίτευσης και είμαι βέβαιη ότι θα αποτελέσουν το αντίβαρο για δημιουργία και πρόοδο στον τόπο μας.

Όπως έπραξα κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική θητεία μου, έτσι και τώρα, σας διαβεβαιώ ότι θα σταθώ στο πλευρό όλων των θεσμικών παραγόντων της ΠΕ Φλώρινας και θα διεκδικήσω με σθένος ό,τι δικαιούται η περιοχή μας και παραπάνω από τα αυτονόητα.

Η Βουλευτής Φλώρινας

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα