Ευχαριστήριο των υποψηφίων του συνδυασμού “Πορεία Δημιουργίας” στη Φλώρινα

Ευχαριστούμε  όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας για την στήριξη και εμπιστοσύνη που μας δείξατε τιμώντας μας  με την ψήφο σας στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα μας ενωμένοι  όλοι για την τελική νίκη την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Το έργο της Περιφερειακής Αρχής του Γιώργου Κασαπίδη και το όραμα μας για τον τόπο αποτελεί την εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο.

Έχουμε σχέδιο, ικανότητες, δυνατότητες, εμπειρία και φρέσκιες ιδέες ώστε με εντιμότητα και πίστη στις ανθρώπινες αξίες η Δυτική Μακεδονία και ο τόπος μας να αναγεννηθεί και να πρωτοστατήσει στις εξελίξεις μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία!

Όπως όλοι μαζί ενωμένοι αγωνιστήκαμε για την εκλογική αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής, με την ίδια και μεγαλύτερη ζέση σας καλούμε να προσέλθετε στις κάλπες την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, ώστε η Περιφέρεια μας με τον Γιώργο Κασαπίδη και εμάς συνεργάτες να ακολουθήσει Πορεία Δημιουργίας στο μέλλον με αξιώσεις!

Αναγνωστόπουλος Ιωάννης

Βόσδου Σωτήριος

Γάκης  Δημήτριος

Δεμερτζίδης Στέλιος

Μπαρδάκας Χρήστος

Παπαγρηγορίου Γεώργιος

Πασχαλίδης  Παναγιώτης

Τζώτζης Ιωάννης

Τσαχειρίδης Σπύρος

Δημοπούλου Σταυρούλα

Ευθυμιάδου Λία

Θεοδώρου Ειρήνη

Μπούτσκου Λεμονιά

Περχανίδου Ελένη

Τασσοπούλου Χριστίνα