Συνάντηση του Βουλευτή Γ. Αντωνιάδη και του Δημάρχου Α. Μπιτάκη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019  ο βουλευτής  Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και ο δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητας του κ. υφυπουργού που αφορούν τον αθλητισμό και τις υποδομές στο νομό . Ιδιαίτερη  έμφαση δόθηκε στο θέμα της ολοκλήρωσης του   ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου του Φιλώτα ¨Ηλίας Ηλιάδης¨  , το οποίο δυστυχώς έχει μετατραπεί σε ¨ γεφύρι της Άρτας¨, καθώς φέτος συμπληρώνονται 18 χρόνια από την έναρξη των εργασιών κατασκευής του. Δυστυχώς ως προς τους πόρους για το γυμναστήριο του Φιλώτα,  ο κ. Αυγενάκης, παρά την θετική  διάθεση για την αποπεράτωση του,  δήλωσε ότι προς το παρών το υπουργείο δεν διαθέτει τους ανάλογους πόρους και  παρέπεμψε στον υφυπουργό Εσωτερικών , αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης , κ. Λιβανιό Θεόδωρο .

Ο κ. Βουλευτής ανέλαβε την πρωτοβουλία για την σχετική ενημέρωση του υπουργού μέσω μιας συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές διάστημα  και στην οποία θα συζητηθεί το καυτό θέμα της αποπεράτωσης  -επιτέλους- του κλειστού γυμναστηρίου του Φιλώτα.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ