Συνάντηση του Δημάρχου Πρεσπών με τον Υφ. Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

Ο Δήμαρχος Πρεσπών, Γιώργος Στεργίου είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, για ζητήματα αποκαταστάσεων και ευρύτερων αναγκών του Δήμου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι δράσεις της δημοτικής αρχής για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ζητημάτων πολιτικής προστασίας.

Ο κ. Τριαντόπουλος δεσμεύτηκε για την άμεση χρηματοδότηση του Δήμου με το ποσό των 400.000 ευρώ για  έργα οδοποιίας, που θα συμβάλουν στην προσβασιμότητα στο σύνολο της έκτασης του Δήμου.

Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο των εργασιών ημερίδας που συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και ο Δήμος Πρεσπών, με θέμα «Κλιματική Κρίση, Φυσικές Καταστροφές και Κρατική Αρωγή», το Σάββατο 20 Απριλίου 2024.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων “Λάζαρος Ναλπαντίδης” στο Λαιμό του Δήμου Πρεσπών, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής, Χρήστου Τριαντόπουλου, του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Νίκου Ταχιάου,  του Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ, Δημήτρη Σκάλκου, του Γ Γ. Αποκατάστασης, Φυσικών Καταστροφών & Κρατικής Αρωγής, Πέτρου Καμπούρη, του Γ. Γ. Δασών  Στάθη Σταθόπουλου, της Γ.Γ. Ιδιωτικών Επενδύσεων, Βίκυς Λοϊζου, του Γ. Γ. Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη, του Κοσμήτορα Σχολής Γεωπονικών Επιστημών,  Φωκίωνα Παπαθανασίου, του βουλευτή Φλώρινας, Σταύρου Παπασωτηρίου,  του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Αμανατίδης, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, Αθανάσιου Τάσκα, των Δημάρχων Αργιθέας, Ανδρέα Στεργίου, Φλώρινας, Βασίλη Γιαννάκη, Αμυνταίου, Γιάννη Λιάση και Νεστορίου, Χρήστου Γκοσλιόπουλου, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων και πολιτών από την Δυτική Μακεδονία.

Ο Δήμαρχος Πρεσπών ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην ημερίδα και, ιδιαίτερα τον κ. Τριαντόπουλο, για την στήριξή του στην Πρέσπα, αλλά και τον βουλευτή Φλώρινας, Σταύρο Παπασωτηρίου για το ενδιαφέρον του και την πολύτιμη συμβολή του στη διοργάνωση αυτής της σημαντικής ημερίδας στον Δήμο Πρεσπών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ