Την Κυριακή ψηφίζουμε ΚΚΕ! Επανεκλέγουμε βουλευτή του ΚΚΕ στην Δυτική Μακεδονία, κρατάμε την έδρα στην Κοζάνη!

Δυναμώνουμε και άλλο το ΚΚΕ! Γιατί παλεύει για ένα κόσμο όπου επίκεντρο θα είναι οι ανάγκες των ανθρώπων, τόσο “ουτοπικό” είναι! Γιατί ήταν και θα είναι πάντα όπου έχει ανάγκη ο πιο αδύναμος, ο πιο ευάλωτος. Γιατί παλεύει με όλες τις μορφές αυτά που οι υπόλοιποι προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν αλλάζουν, κόντρα στην μοιρολατρία, τόσο “κολλημένο” είναι. Γιατί είναι με το δίκιο των πολλών και όχι με τα συμφέροντα των λίγων. Γιατί αναδεικνύει τον ρόλο του καπιταλισμού, τόσο “ξύλινη γλώσσα” έχει. Γιατί τόσα χρόνια δεν το έβαλε κάτω, είναι ανυποχώρητο και σταθερό στις αξίες και στα ιδανικά του. Γιατί μεταξύ των κερδών ή της ανθρώπινης ζωής διαλέγει την ζωή μας!

Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα δεις μέσα από την πείρα σου. Γιατί το ΚΚΕ δεν έλειψε από κανέναν αγώνα και από καμία ανησυχία του τόπου μας. Ήταν στην πρώτη γραμμή και ενημέρωνε για τις συνέπειες της απολιγνητοποίησης. Ήταν παρών στους αγώνες και τις διεκδικήσεις για την θέρμανση. Ήταν μπροστά στα προβλήματα και στις κινητοποιήσεις των αγροτών. Ήταν παρών ενάντια στην άναρχη εγκατάσταση ΑΠΕ στα χωριά μας.

Το ΚΚΕ ήταν και θα είναι όπου το χρειάζεται ο λαός της Φλώρινας, του Αμυνταίου, των χωριών μας!

Πήγαινε λοιπόν στην κάλπη με ψηλά το κεφάλι! Μην αφήσεις για άλλη μια φορά να υφαρπάξουν την ψήφο σου και να ψηφίσεις με μισή καρδιά το λιγότερο κακό! Μην διστάσεις να επιλέξεις το ΚΚΕ, αυτό που πραγματικά θα συγκρουστεί με όλους αυτούς που σου μαυρίζουν την ζωή! Μην απέχεις από τις εκλογές! Τιμώρησέ τους με αυτό που τους πονάει περισσότερο, ψήφισε ΚΚΕ!

Την επόμενη μέρα η ψήφος σου θα είναι η δύναμή σου!

Βογιατζή Μαρία

Υποψήφια βουλευτής ΚΚΕ στην ΠΕ Φλώρινας