Τις κοινότητες Μεσοκάμπου, Μεσοχωρίου, Μαρίνας και Τριποτάμου και εμπορικά καταστήματα της Φλώρινας επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης

Τις κοινότητες Μεσοκάμπου, Μεσοχωρίου, Μαρίνας και Τριποτάμου επισκέφτηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού “Φλώρινα τόπος ζωής μας”, ο κ. Γιαννάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει αναλυτικά με κατοίκους των συγκεκριμένων κοινοτήτων. Αναφέρθηκε στις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής την τρέχουσα δημοτική περίοδο, αλλά και στον προγραμματισμό για την επόμενη πενταετία, που περιλαμβάνει σειρά έργων τόσο για την πόλη, όσο και για τις κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, ο κ. Γιαννάκης επισκέφτηκε εμπορικά καταστήματα της Φλώρινας και συνομίλησε με τους επιχειρηματίες της πόλης για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, τις πρωτοβουλίες για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, αλλά και για την υλοποίηση εμβληματικών έργων όπως το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου.