Το εργοτάξιο του έργου «Αρδευτικά δίκτυα Τριανταφυλλιάς Α΄ Φάση» επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου

Επίσκεψη στο εργοτάξιο του έργου «Αρδευτικά δίκτυα Τριανταφυλλιάς Α΄ Φάση» πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας ενημέρωσαν για τον εξέλιξη του έργου μέχρι σήμερα, καθώς και για τον προγραμματισμό υλοποίησης το επόμενο διάστημα, ο διευθυντής του έργου Γιώργος Αγγελάκης, ο εργοταξιάρχης Βαλάντης Χαρμπής και ο εργοδηγός Γιώργος Ανδρέου.

Με το έργο «Αρδευτικά δίκτυα Τριανταφυλλιάς Α’ Φάση» προβλέπεται να κατασκευασθούν τα απαραίτητα δίκτυα (αρδευτικά ζώνης, αποχετευτικά-αποστραγγιστικά και οδοποιία), για την εξυπηρέτηση 18.000 χιλιάδων στρεμμάτων περίπου μικτής έκτασης των αγροκτημάτων των Κοινοτήτων Υδρούσας, Τροπαιούχου, Μεσονησίου, Τριποτάμου και Παλαίστρας, καθώς και τμήματος 1.000 στρεμμάτων περίπου της Κοινότητας Λεπτοκαρυών, εντός της αρδευτικής περιμέτρου, στα οποία υπάρχει εγκεκριμένος εκούσιος αναδασμός.

Ανάδοχος εταιρεία του έργου είναι η «Ε.Τ.Ε.Θ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.»  και ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται σε 24.179.817,53 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Το έργο Χρηματοδοτείται από το μέτρο 4.3.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ).