Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “αναπτυξιακή πορεία” η Όλγα Γυφτοπούλου

Σας παρουσιάζουμε την κ. Όλγα Γυφτοπούλου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Όλγα Γυφτοπούλου γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1994 και είναι κόρη του Χρήστου Γυφτόπουλου και της Βασιλικής Τεμοπούλου και κατοικεί μόνιμα στη Νίκη Φλώρινας.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος οπτικής και οπτομετρίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και έχει παρακολουθήσει διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με τον τομέα της οπτικής και οπτομετρίας, καθώς και με την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα.

Έχει εργαστεί ως οπτικός οπτομέτρης και υπεύθυνη αλυσίδας οπτικών καταστημάτων για πέντε και πλέον χρόνια στην Αθήνα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στη Φλώρινα, όπου και εργάζεται στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών.

Η καθημερινότητά της ως πολίτης της Φλώρινας, αλλά και η συναναστροφή και επικοινωνία με τους συμπολίτες μας, σε συνδυασμό με τη θέληση για προσφορά και με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών του Δήμου μας, αποτέλεσαν εφαλτήριο για να θέσει την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», για μια πόλη ακόμα πιο όμορφη, πιο ποιοτική, πιο λειτουργική και με ίσες ευκαιρίες για όλους τους συμπολίτες μας.