Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Φλώρινα τόπος ζωής μας” η Ολυμπία Κακαράντζα

Φίλες και φίλοι, δεν είμαι πολιτικός, ούτε κατάγομαι από πολιτική οικογένειά. Είμαι όμως πολιτικοποιημένο άτομο, με δράση σε πολλά κοινωνικά και πολιτιστικά επίπεδα. Προσπαθώ ενδελεχώς να μεταφέρω τα πιστεύω των συνοδοιπόρων μου, σε αυτούς που αποφασίζουν για την πόλη που ζω και εργάζομαι. Ως ιδιωτικός υπάλληλος στα λογιστικά – φοροτεχνικά προσέφερα τις υπηρεσίες μου αμερόληπτα, δίκαια και με την καρδιά μου, συνεργαζόμενη με πολλούς επιτυχημένους επαγγελματίες της πόλης μας.
Συμμετείχα στη Διοίκηση πολιτιστικών συλλόγων με δράση σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Νιώθω πως στην δύσκολη εποχή που ζούμε, δεν δικαιούμαι να απέχω κρίνοντας, αλλά να κρίνω συμμετέχοντας.
Συμμετέχω για να ακουστεί η φωνή μας, η φωνή του τόπου μας. Γιατί ο πόθος της προσφοράς είναι βαθιά ριζωμένος μέσα μου. Ξεκινάω χωρίς αυταπάτες, αλλά αποφασισμένη για το καλύτερο, να είμαι ειλικρινής με την πόλη που αγαπώ, ειλικρινής με τον καθένα από εσάς. Νιώθω την ανάγκη να προσφέρω τα μέγιστα στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μου. Στην πόλη που όλοι μας αναπνέουμε το ίδιο οξυγόνο.
Στις 8 Οκτωβρίου σας καλώ να μου δώσετε τη δική σας πνοή, το δικό σας οξυγόνο για να αδράξω την ευκαιρία να πραγματοποιήσω εάν όχι όλα, τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά που έβαλα στόχο.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και να θυμάστε:
Είναι τιμή μου που ζούμε σε αυτήν την υπέροχη ακριτική πόλη! Μπορούμε να την κάνουμε ακόμα πιο όμορφη… όλοι μαζί!