Υποψήφιος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας Μιχαηλίδης Νίκος

Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές ,  της 8ης Οκτωβρίου 2023, θα είμαι υποψήφιος Σύμβουλος της Δημοτικής  Κοινότητας Φλώρινας στο πλευρό του εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη και τον συνδυασμό « Φλώρινα, τόπος ζωής μας ».

Ο Βασίλης Γιαννάκης είναι ένας άνθρωπος, που έχει αποδείξει αυτή την τετραετία ότι ενδιαφέρεται για τον τόπο μας, τη Φλώρινα, επιδεικνύοντας ζήλο, εργατικότητα, ειλικρίνεια και σθένος να κάνει πράξη όσα χρειάζονται, για να αποκτήσει η Φλώρινά μας αυτό που της αξίζει!

Για τους λόγους αυτούς, αποφάσισα να συνεργαστώ στο πλευρό του Βασίλη Γιαννάκη στην προσπάθεια που κάνει, για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον τόπο μας να προοδεύει με συνέπεια, υπευθυνότητα, αξιοκρατία και διαφάνεια.

Η αναβάθμιση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας θα συνεχίσει, αντιμετωπίζοντας και λύνοντας οποιαδήποτε προβλήματα μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπικές στρατηγικές και μόνο προς όφελος των πολιτών της.

Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη συμμετοχή όλων, μόνο αν ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, την εμπειρία και τις γνώσεις μας για το κοινό καλό, για μια καλύτερη Φλώρινα, ουσιαστικά και όχι τυπικά μόνο στα λόγια, αλλά με έργα, με πράξεις.

Με απόλυτη επίγνωση της ευθύνης, με οδηγό τις αξίες και τις αρχές μου και μόνο κίνητρό μου την αγάπη μου για τον τόπο μας, τη Φλώρινα, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση και στη διάθεσή σας, ώστε με τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας,  η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας να συνεχίσει να πορεύεται σε εξελικτική τροχιά.

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι με σκληρή δουλειά, προγραμματισμό, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα θα πορευτούμε για μια νέα δυναμική Φλώρινα θέτοντας συγκεκριμένους στόχους με όραμα και σχέδιο.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!!!

Πάντα δίπλα σας…