Ευχαριστήρια του Συλλόγου Διδασκόντων και της Διεύθυνσης του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης»

Ευχαριστήριο για δωρεά 13 (δεκατριών) αναμνηστικών νομισμάτων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» ευχαριστούμε θερμά την «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑΛΑΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε.» για τη δωρεά 13 (δεκατριών) αναμνηστικών νομισμάτων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 του «Οργανισμού 2021», το καθένα για τα δεκατρία Τμήματα του Σχολείου μας αντίστοιχα.

Η συμβολική αυτή προσφορά ενισχύει το ετήσιο πρόγραμμα του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας σχετικά με τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, σηματοδοτεί τη μεγάλη σημασία της επετείου για το Ελληνικό έθνος και αποτελεί υποστήριξη του Δημόσιου Σχολείου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό η τοπική κοινωνία να αναγνωρίζει και να ενισχύει έμπρακτα το εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στη Δημόσια Εκπαίδευση.

Η Διευθύντρια

Ευγενία Γάκη

 

Ευχαριστήριο για δωρεά αναμνηστικού νομίσματος

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» ευχαριστούμε θερμά τα «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ» και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, κ. Βαλίνα Ρόζα, για τη δωρεά ενός αναμνηστικού νομίσματος για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 του «Οργανισμού 2021» για τα Αρχεία του Σχολείου.

Η συμβολική αυτή προσφορά ενισχύει το ετήσιο πρόγραμμα του Σχολείου μας σχετικά με τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, σηματοδοτεί τη μεγάλη σημασία της επετείου για το Ελληνικό έθνος και αποτελεί υποστήριξη του Δημόσιου Σχολείου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό η τοπική κοινωνία να αναγνωρίζει και να ενισχύει έμπρακτα το εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στη Δημόσια Εκπαίδευση.

Η Διευθύντρια

Ευγενία Γάκη