Ευχαριστήριο του Τμήματος Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. “Ο Αριστοτέλης”

Το Τμήμα Εθνογραφίας & Χορού του Φ.Σ.Φ. “Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” οφείλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες σε φορείς, συλλόγους και στα μέλη του για την συμμετοχή τους στην άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά την 8η γιορτή παραδοσιακού χορού “Περικλής Τρύφων” την Δευτέρα 28/8.
Μια ζεστή βραδιά με πολύ χορό και κέφι στην όμορφη τοποθεσία δίπλα στο ποτάμι, στην αυλή του συλλόγου, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και την παράδοση.
Αξίζει να σημειωθεί η προσφορά του Δήμου Φλώρινας και συγκεκριμένα της κυρίας Σοφίας Φουδούλη, η συμβολή των πολιτιστικών συλλόγων “ΑΜΥΝΤΑΣ” Σκοπιάς, “ΑΠΟΛΛΩΝ” Αμμοχωρίου και “ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ” Κάτω Κλεινών.
Πολλά συγχαρητήρια για την άψογη εμφάνιση των χορευτικών του συλλόγου Ποντίων “Οι Ακρίτες” Παναγίτσας Εδέσσης και Μ.Ε.Α.Σ. “Απόλλων” Αμμοχωρίου.
Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις:
“ΒΙΟΦΛΩ”, ανθοπωλείο “ΜΟΥΚΑ”, τον κύριο Τέλη Χαραβιτσίδη και το κρεοπωλείο “Η παράδοση”.
Τους χορευτές εθελοντές, τους ψήστες μας, τα ηχητικά “Πασχαλίδης”, την ορχήστρα “ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” καθώς και τον Νίκο Παναγιωτίδη στην ποντιακή λύρα και Στέργιο Βασιλειάδη στα κρουστά.
Τέλος, τους μικρούς μας χορευτές για την άψογη χορευτική παρουσίαση, τους γονείς για την εμπιστοσύνη τόσων χρόνων.
Καλή αντάμωση με την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς: 13/9 για τα τμήματα ενηλίκων και 16/9 για τα παιδικά – εφηβικά μας τμήματα.
“Ζούμε για να χορεύουμε και χορεύουμε για να ζούμε…”
Τμήμα Εθνογραφίας &Χορού
Η μεγάλη χορευτική οικογένεια του, Φ.Σ.Φ. “Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”