Ευχαριστήριο του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας

Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, ο Διευθυντής, ο σύλλογος καθηγητών και οι μαθητές του σχολείου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

  • Τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του σχολείου μας και πραγματοποίησαν βιωματικά εργαστήρια στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου  με θέμα “Πρόληψη του καπνίσματος και της χρήσης αλκοόλ” και στους μαθητές της Α΄και Β’ Γυμνασίου με θέμα “Φιλία και διαπροσωπικές σχέσεις”.
  • Τη ΔΙΑΔΥΜΑ και ιδιαίτερα την κυρία Ευγενία Καραπάτσιου για την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση, η οποία είχε σαν στόχο να ενημερωθούν οι μαθητές για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, να ευαισθητοποιηθούν για τα προβλήματα που συνδέονται µε αυτά και να μάθουν μέσω των δράσεων που πραγματοποιούνται, βασικές έννοιες για την διαχείριση και να κατανοήσουν την ιδιαιτερότητα της περιοχής τους στα πλαίσια του Προγράμματος  Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της ΔΙΑΔΥΜΑ: “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Ανακαλύπτοντας τον κρυμμένο θησαυρό”.
  • Τους υπεύθυνους και συνεργάτες του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας για την ενημέρωση των μαθητών της Γ΄ τάξης σχετικά με τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οφέλη που αποκομίζουν από αυτή οι Ευρωπαίοι πολίτες σε καθημερινή βάση καθώς και τις αξίες και δυνατότητες που παρέχει η ΕΕ στα κράτη-μέλη της.
  • Τη Φιλαρμονική του Δήμου Φλώρινας, η οποία τις παραμονές των Χριστουγέννων γέμισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα την αυλή του σχολείου μας.
  • Τη Διευθύντρια κ. Μακατσώρη Αγγελική καθώς και τον Σύλλογο του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας, οι οποίοι με εγκαρδιότητα και πολύ καλή διάθεση, αφού ενημέρωσαν τους μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου μας,τους ξενάγησαν πρόθημα στις αίθουσες και τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ.
  • Τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, κύριο Μάντζο, καθώς και τις νοσηλεύτριες Καμπέρη Θεοδώρα και Αλεξιάδου Αικατερίνη από το τμήμα Αιμοδοσίας οι οποίες επισκέφτηκαν το σχολείο μας και πραγματοποίησαν εισηγήσεις στους μαθητές της Γ’ γυμνασίου με θέματα “Προαγωγή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας” και “Δότες μυελού των οστών”.
  • Την κυρία Γλούφτση Μαρία, υπεύθυνη στον Μ.Κ.Ο. “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ”, καθώς και την εθελόντρια Παπανικολάου Έφη, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου μας και ενημέρωσαν τους μαθητές της Α’ και Β’ γυμνασίου για τον εθελοντισμό.
  • Την Τροχαια Φλώρινας για την ενημέρωση που παρείχε στους μαθητές της Γ’ γυμνασίου πάνω σε θέματα οδικής ασφάλειας, στα πλαίσια του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής.

 

Εκ μέρους του Συλλόγου των Διδασκόντων

Ο Διευθυντής

Αναστάσιος Μπατμάς