Ευχαριστήριο των Φορέων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας προς τον κ. Ρόζα Κωνσταντίνο

Ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας και ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας  από την ίδρυσή τους έως και σήμερα  και μέσα από τον καταστατικό σκοπό τους, στόχο έχουν την ισότιμη συμμετοχή και πρόσβαση των Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις και των οικογενειών τους, στην κοινωνία μέσω της δικαιωματικής προσέγγισης όπως επιτάσσει τόσο το Ελληνικό Σύνταγμα όσο και η Σύμβαση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία που ψήφισε και η χώρα μας με το νόμο 4074/2012. 

       Για το λόγο αυτό και βάση υποχρέωσης καταστατικού και έχοντας την έδρα στη Φλώρινα, λειτουργούν από κοινού γραφείο ενημέρωσης και  υποστήριξης των μελών ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους. Αποτελεί επίσης τον συνδετικό κρίκο  επικοινωνίας με το δημόσιο και ιδιωτικό  τομέα. Το γραφείο μας στεγάζετε στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου και αποτελεί πράξη παραχώρησης της χρήσης από το τον ανωτέρω φορέα. Υποστηρίζετε επίσης και από την ΠΕ Φλώρινας και τη Δ/νση Β/Θμιας Εκπ/σης Φλώρινας σε ότι αφορά στην επιμέρους  λειτουργία του.

     Τη λειτουργία του γραφείου μας πολλές φορές συμπληρώνει και αναβαθμίζει  και η υποστήριξη  και προσφορά των συμπολιτών μας, με τη δική τους έμπρακτη προσφορά.

Οι ανωτέρω φορείς ευχαριστούν θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Ρόζα για την προσφορά υλικών τα οποία θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά για την ανακαίνιση του γραφείου μας. Η προσφορά αυτή αποτελεί θετικό πρόσημο για την υλοποίηση του καταστατικού σκοπού και των απώτερων στόχων  των συλλόγων, συμβάλλοντας στον αγώνα μας για την εξασφάλιση μιας ποιοτικής ζωής με αξιοπρέπεια των οικογενειών που έχουν  Παιδιά και Άτομα με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις. Ευχόμαστε στον κ. Ρόζα Κων/νο και την οικογένεια του Υγεία και Οικογενειακή Ευτυχία. 

Με εκτίμηση για τους Φορείς Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας

Η Πρόεδρος   Αγνή Σιδηροπούλου

Ο Πρόεδρος Παπαγιάννης Βασίλειος