Κινηματογράφος: “Η ζουγκλοπαρέα 2: Ο γύρος του κόσμου” και “Μυστήριο στην Βενετία”

Ακολουθούν 2 ακόμη ταινίες: η ταινία κινουμένων σχεδίων “Η ΖΟΥΓΚΛΟΠΑΡΕΑ 2: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” (για μία μόνο προβολή με προσφορά “ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!”) και η ταινία μυστηρίου “ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ”!

Η ΖΟΥΓΚΛΟΠΑΡΕΑ 2: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (THE JUNGLE BUNCH 2)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11: 18.00 ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ “ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!”
Σκηνοθεσία: Laurent Bru & Yannick Moulin
Σενάριο: David Alaux, Eric Tosti & Jean-François Tosti
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Μάριαν Κυπριανού, Μιχάλης Καζάκας, Θανάσης Δρακόπουλος, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Άρης Κυπριανού
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Όταν ένας μυστηριώδης Σούπερ Κακός καλύπτει τη ζούγκλα με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται όταν έρθει σε επαφή με το νερό, το η Ζουγκλοπαρέα καλείται να σώσει την κατάσταση.
Σε λιγότερο από ένα μήνα έρχεται η περίοδος των βροχών, οπότε ο αγώνας είναι σε εξέλιξη! Οι ήρωές μας, μαζί με νέους συμμάχους, θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ένα αντίδοτο. Από τις μακρινές περιοχές του Βορρά, μέχρι την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, θα ξεκινήσουν τη μεγαλύτερη αναζήτηση που έχουν κάνει ποτέ.
Αυτή τη φορά, αντιμετωπίζουν έναν αντίπαλο πιο έξυπνο και πιο διαβολικό από όλους. Για τον Maurice και τους φίλους του, τα στοιχήματα δεν ήταν ποτέ υψηλότερα!
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=JmnySMmP8Fo&t=1s

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ (A HAUNTING IN VENICE)
ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11: 21.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 6/11: 21.00
ΤΡΙΤΗ 7/11: 21.00
Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh
Σενάριο: Michael Green & Agatha Christie
Ηθοποιοί: Kenneth Branagh, Kelly Reilly, Jamie Dornan, Tina Fey, Camille Cottin, Kyle Allen, Riccardo Scamarcio, Jude Hill, Michelle Yeoh
Διάρκεια: 103 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Ο θρυλικός ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό (Kenneth Branagh) έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία. Όλα αλλάζουν όταν τον επισκέπτεται η Ariadne Oliver (Tina Fey), η πιο διάσημη συγγραφέας μυστηρίου, που ισχυρίζεται ότι έχει κάτι να μοιραστεί μαζί του και του υπόσχεται ότι δεν πρόκειται για έγκλημα. Ο Πουαρό παρασύρεται και συμμετέχει σε μία σεάνς με φόντο ένα παρηκμασμένο, στοιχειωμένο παλάτι που ανήκει στη διάσημη τραγουδίστρια όπερας Rowena Drake (Kelly Reilly). Όταν ένας από τους συμμετέχοντες βρεθεί δολοφονημένος, όλοι θεωρούνται ύποπτοι και ο Βέλγος ντετέκτιβ βυθίζεται σε έναν νοσηρό κόσμο που κρύβει πολλά μυστικά.

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ