Κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

“ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΑΝ”, την ταινία τρόμου “ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ” και την δραματική-βιογραφική ταινία “BOB MARLEY: ONE LOVE”!

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΑΝ (INSPECTOR SUN AND THE CURSE OF BLACK WIDOW)
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/3: 18.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/3: 18.30
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Julio Soto Gurpide
Σενάριο: Toby Davies, David Freedman & Rocco Pucillo
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Θανάσης Κουρλαμπάς, Βασιλική Σούτη, Νέστωρ Κοψιδάς, Αμαλία Νίνου, Μαρία Ζερβού, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Υφαντής, Άγγελος Λιάγκος, Θάνος Λέκκας, Ντίνος Σούτης
Διάρκεια: 88 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Σανγκάη, 1934. Κάτω από την επιφάνεια, στον κόσμο των εντόμων οι ντετέκτιβ και οι γκάνγκστερ συνυπάρχουν σαν σε φιλμ νουάρ. Ο μοναχικός επιθεωρητής Σαν – που ανήκει στο είδος της αράχνης κυνηγού- καλείται να λύσει ένα μυστήριο που αποδεικνύεται μία υπόθεση ζωής και θανάτου για ανθρώπους και έντομα.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=WW1IU4nma5c

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ (WHEN EVIL LURKS)
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/3: 21.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/3: 21.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Demian Rugna
Σενάριο: Demian Rugna
Ηθοποιοί: Ezequiel Rodriguez, Demian Salomon, Silvina Sabater
Διάρκεια: 100 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Όταν τα αδέλφια Πέδρο και Τζίμι ανακαλύπτουν ότι μια δαιμονική οντότητα έχει στοιχειώσει ένα κοντινό αγροτόσπιτο δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τα ζώα της τριγύρω περιοχής, αποφασίζουν να προσπαθήσουν να την εκδιώξουν από τη γη τους. Όμως, η προσπάθειά τους αυτή θα προκαλέσει μεγαλύτερο κακό και οι απερίσκεπτες ενέργειές τους πυροδοτούν άθελά τους μια επιδημία δαιμονισμών στην κοινότητα. Τώρα, πρέπει να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από το κακό, όσο αυτό διαφθείρει όποιον βρεθεί σε επαφή μαζί του. Για να τα καταφέρουν, θα ζητήσουν τη βοήθεια ενός βετεράνου εξορκιστή, ο οποίος είναι και ο μόνος που φαίνεται να ξέρει πώς μπορούν να σταματήσουν αυτή την υπερφυσική επιδημία. Όμως, θα καταλάβουν ότι κανείς δεν είναι ασφαλής – και κανείς δεν είναι αθώος…
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=HS_ofWdoPsQ

BOB MARLEY: ONE LOVE
ΤΡΙΤΗ 12/3: 21:00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Reinaldo Marcus Green
Σενάριο: Terence Winter, Frank E. Flowers & Zach Baylin
Ηθοποιοί: Lashana Lynch, Kingsley Ben-Adir, James Norton, Jesse Cilio
Διάρκεια: 104 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Η ταινία “BOB MARLEY: ONE LOVE” είναι ένας ύμνος στη ζωή και τη μουσική ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενεές με το μήνυμα αγάπης και ενότητας που πρέσβευε. Για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, ανακαλύψτε την δυνατή ιστορία υπέρβασης της διαφορετικότητας και το ταξίδι πίσω από την επαναστατική του μουσική. Μια παραγωγή σε συνεργασία με την οικογένεια του Marley.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=GzK_Yj9c_HE

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ