Με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός του 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας

Με άπλετο νεανικό κέφι, ζωντάνια και πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, μαζί με το 15μελές συμβούλιο του σχολείου, στο Κτήμα Μεταξά Μακεδονία Παλλάς.

Μέσα σε μια υπέροχη βραδιά η εκδήλωση είχε πολύ χορό, μεγάλα χαμόγελα αλλά και ασφάλεια για όλα τα παιδιά όλων των σχολείων της πόλης που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και κατά κοινή ομολογία είχε απόλυτη επιτυχία.

Ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θέλουμε να ευχαριστήσουμε, και να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια, στο 15μελές συμβούλιο του σχολείου για την οργάνωση του χορού, σε όλους τους μαθητές του 2ου Λυκείου Φλώρινας αλλά και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, για την άψογη συμπεριφορά τους, και παρουσία, στο  ετήσιο χορό του σχολείου μας. Τέτοια στιγμές  μας κάνουν χαρούμενους και μας δίνουν δύναμη να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο για να προσφέρουμε στιγμές χαράς αλλά και ασφάλειας στα παιδιά μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διευθύντρια του σχολείου μας κα Κουρεμένου Ειρήνη αλλά και τις εκπαιδευτικούς κα Μελισσίδου Ζαφειριώ και κα Γρουίου Ελένη καθώς και τους γονείς  που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης να ευχαριστήσουμε το Κτήμα Μεταξά για την άψογη και ζεστή φιλοξενία του,  και το Τουριστικό Γραφείο GIATRAKAS TRAVEL για την μεγάλη χορηγία του να πραγματοποιήσει την μεταφορά των παιδιών, οι οποίοι συνεισφέραν τα μέγιστα στην μεγάλη επιτυχία του ετήσιου χορού μας.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τους δεκάδες χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους:

OΕΝΕΦ Φλώρινα, Σκλαβενίτης, Εκπαιδευτική Φλώρινας (Σχολή οδηγών )

Μπελλης Α.Β.Ε.Ε, Mikel, 2block, Adam’s, Πεϊος, Μέλλιος, Style hero’s, Ούπς, Γωνία Βιβλιοπωλείο, Vicko, Boundoir, Πασχαλίδης, Δαφκος, Σιαπας,

ΚΙΑ ΜΑΙΑ, SKIBILL, Θεοδοσιάδης, Βέικος, Κατερίνα, Μιχαήλ, Brown Coffee

Mexx, Τάτες Στεγνοκαθαριστήριο, Το κάτι άλλο, Τσούσκα, Πανελλήνιον, Τσώνας, Venery, Hug, Anytime, Allotina, Κομμωτήριο Ντίνα, Αποσπερίτης, Λαζίκος, Φάρμακείο Λέλου, Πέτσες, Κρεοπωλείο Nikiforos, Mimis, Κουκούτσι

Stela Banitsioti, Βοτανικόν, Το Κουρείον, Καραγιάννης-Πετανίδης, Men’s World Barber Shop, Alex car wash, Gaiganis Travel, Inkstation, Κομμωτήριο Αντωνιάδου Όλγα, Style, Vicko, Σιαπάζος, Ορόσημο, Μιχαήλ, Φαίδων, Beauty Room, Μηλώσης, Πασχαλίδης, Νικολαίδης, Ραντζάκη, Sport Hopping, Anna shoes & More, Τσιώκας, Νανά, Βιβλιοπωλείο Παπανέστωρας, Γυροφωλιά, Pink Woman

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας